De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial

Ai dosar la KRUK? Ce faci imediat după ce afli! (P)

luni, 22 februarie 2021, 14:07
3 MIN
 Ai dosar la KRUK? Ce faci imediat după ce afli! (P)
O parte a oamenilor care au datorii neachitate la bănci sau corporaţii, din cauza faptului că nu şi-au plătit ratele la credite sau pentru neplata unor facturi la utilităţi, diverse servicii sau bunuri, ajung la un moment dat să fie înştiinţaţi că au dosare KRUK. Impactul înştiinţării capăta dimensiuni uriaşe pentru unii datornici, însă o astfel de atitudine nu este justificată.
O înştiinţare primită de la KRUK este un document care invită la soluţionarea problemei în deplin acord între părţi.
 
Cine sau, mai bine spus, ce este KRUK România?
Mulţi dintre cei care primesc înştiinţări acasă prin care li se aduce la cunoştinţă că din acel moment, de gestionarea datoriilor pe care le au se va ocupa o altă entitate juridică decât cea la care au datorii, se întreabă "Ce este KRUK România". Răspunsul este uşor de găsit, pe site-ul companiei: KRUK este o companie care se ocupă în numele unor terţe firme de colectarea şi gestionarea datoriilor pe care unele persoane le au la acestea.
Datoriile în discuţie pot fi la bănci, în cazurile în care nu s-au achitat ratele pentru credite. Pot fi la companiile care asigură utilităţi (TV, gaz, curent electric, Internet etc), la care nu s-au achitat facturi restante. Sau pot fi la diverse corporaţii către care nu s-au achitat facturi pentru diverse servicii ori bunuri.
 
De ce înştiinţarea prin care se aduce la cunoştinţă despre existenţa unui dosar KRUK nu este motiv de panică?
În mod cert, KRUK nu este o bancă şi, prin urmare, altele sunt condiţiile de abordare când în discuţie intră soluţionarea datoriilor şi stingerea acestora.
 
Conduita potrivit de abordat, după primirea respective înştiinţări, este caracterizată de următoarele aspecte importante:
• persoana în cauză va trebui să intre în contact cu KRUK, telefonic, pe chat sau prin e-mail;
• discuţia cu agentul KRUK va trebui să fie sinceră, acesta având misiunea de ajuta şi nu de a amplifica starea de stres în care se afla debitorul;
• oamenii cu datorii nu trebuie să evite contactul cu reprezentanţii KRUK, pentru că în aceştia vor găsi un sprijin real pentru depăşirea situaţiei în care se află.
Datoriile sunt un "bun" spre care tind cei care au nevoi financiare stringente, când în discuţie intra creditele la bănci şi un "rău" necesar de plătit, după obţinerea împrumutului. Indiferent de cât de mult s-ar amâna plata lor, va veni şi momentul în care vor trebui stinse. Aceasta este o condiţie esenţială pentru un circuit financiar optim.
 
Avantajul de a fi deschis la colaborare cu firma KRUK, constă în flexibilitatea ratelor pe care această companie o asigură. Prin semnarea unui angajament de plată, persoana cu datorii îşi poate stabili singura valoarea ratelor, fiind singura care ştie cel mai bine de ce venituri lunare dispune şi cât din această sumă poate să fie direcţionată către plata ratelor.
 
În concluzie, KRUK România este un aliat al celor care înţeleg că datoriile trebuie să fie plătite şi că sunt liberi să aleagă varianta cea mai potrivită de plată pentru ei!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii