ALBA-NEAGRA, sport național pe litoral. Escrocii au revenit

duminică, 22 august 2021, 09:34
1 MIN
 ALBA-NEAGRA, sport național pe litoral. Escrocii au revenit

Escrocheria numită și cunoscută de toți ca ,,Alba-Neagra” a revenit pe litoral. Turiștii români veniți în vacanță par să cadă din ce în ce mai des în plasa escrocilor care profit de naivitatea oamenilor. Și în acest an, litoralul a fost luat cu asalt de escrocii care apelează la metoda ,,alba-neagra”. Metodă veche, dispărută o bună perioadă de timp, dar care pară să ia amploare din nou, reușind să-i lase fără bani pe curajoșii care participă la astfel de jocuri. 

 Stațiunea Costinești pare să fie invadată de asemenea impostori care sunt prezenți la fiecare colt al stațiunii și care îi înșală pe turiști. Șarlatanii au puse la punct toate detaliile pentru ca jocul să pară unul cât se poate de real. Anual, polițiștii constănțeni depistează indivizi care organizează, clandestin, jocuri de tip alba-neagra. Nici în această vară, turiștii dornici de senzații tari n-au reușit să nu cadă în mrejele indivizilor.

Pentru început, există un bărbat care învârte paharele, există și alte persoane care se ocupă cu atmosfera și invită oamenii în joc, în timp ce alte persoane chiar participă și prin surprindere și câștigă. Acest plan pare pus foarte bine la punct. Doar că în momentul în care turiștii doresc să joace, ei bine, aceștia pierd sumele oferite și rămân cu o mare dezamărgire.

Sursa: replicaonline

 

Comentarii