Andra şi Cătălin Măruţă au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Lovitură pentru ProTV

sâmbătă, 30 ianuarie 2021, 20:57
2 MIN
 Andra şi Cătălin Măruţă au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Lovitură pentru ProTV

O veste foarte proastă pentru fanii PRO TV! Două dintre cele mai cunoscute vedete ale postului au fost nevoite să intre de urgenţă în carantină, alături de copii lor.

Este vorba chiar despre celebrii Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi soţi au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19, aşa că trebuie să rămână izolaţi la domiciliu pentru 14 zile.

Informaţia a fost dezvăluită chiar de către Cătălin Măruţă, într-un story postat pe contul său de Instagram. Vedeta PRO TV dezvăluie că el, alături de Andra şi cei doi copii ai cuplului, David şi Eva, sunt nevoiţi să intre într-o “vacanţă” forţată.

Realizatorul emisiunii “La Măruţă” dă asigurări că toată lumea este într-o stare de sănătate bună deocamdată şi nimeni nu resimte vreu simptom mai grav al COVID-19. “Aveţi grijă de voi. Sănătatea pe primul loc”, a mai transmis el. “Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanţă. Mai ales că săptămâna viitoare este şi vacanţa copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanţă cu toţii împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine, suntem în forţă, puţin roz nu strică niciodată, aşa că vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveţi grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent”, a spus Cătălin Măruţă pe contul său de Instagram.

Vedeta PRO TV îşi linişteşte fanii. Cu toate că el nu va mai putea veni pe platourile de filmare timp de două săptămâni, emisiunea va continua în această perioadă: “Eu şi echipa vom găsi soluţii inedite”, precizează Cătălin Măruţă.

“Să ştiţi că o să fie emisiunea chiar dacă eu va trebui să stau 14 zile acasă. ‘La Măruţă’ continuă. Eu şi echipa vom găsi soluţii inedite. Show-ul va merge mai departe”, a precizat realizatorul PRO TV.

SURSA: capital.ro

 

Comentarii