Angajări multiple la Spitalul din Pădureni-Grajduri. Se caută inclusiv instructor de ergoterapie

joi, 27 iulie 2023, 01:50
1 MIN
 Angajări multiple la Spitalul din Pădureni-Grajduri. Se caută inclusiv instructor de ergoterapie

Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași caută să își mărească personalul, organizând mai multe concursuri de angajare în această perioadă. 

Spre exemplu, aceștia vor să angajeze o infirmieră, o îngrijitoare, dar și șase asistenți medicali generaliști debutanți, care are doar studii postliceale, nu universitare, cât și un instructor de ergoterapie debutant. Toate dosarele pot fi depuse până la data de 2 august, probele urmând a fi organizate cu toate după 15 august și rezultatele finale urmând a fi disponibile după data de 20.

După selecția dosarelor au loc două probe, una scrisă și cea interviu, iar candidaților le sunt cerute condiții minimale. La infirmieră și îngrijitoare, spre exemplu, este suficientă absolvirea școlii generale, iar doar candidaților pentru postul de infirmieră li se cere vechime în muncă de șase luni. La asistenții medicali și instructorul de ergoterapie nu se solicită experiență, doar dovada studiilor, care pot fi medii în cazul instructorului. Asistenții medicali nu trebuie să fi absolvit specializarea de la UMF, fiind suficientă finalizarea unei școli post-liceale.

Ieri a fost ultima zi în care candidații se puteau înscrie pentru un post de economist debutant la Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri Iași. Nici aici nu se solicita experiență deosebită, doar diplomă de licență în domeniul științelor economice și fără vechime. Până pe 9 august toate probele pentru acest concurs vor fi deja finalizate. 

Comentarii