Bărbatul suspectat că şi-a înjunghiat mortal iubita a fost prins în timp ce se pregătea să fugă

miercuri, 17 aprilie 2019, 09:30
1 MIN
 Bărbatul suspectat că şi-a înjunghiat mortal iubita a fost prins în timp ce se pregătea să fugă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, principalul suspect în cazul femeii înjunghiate mortal, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, a fost prins, miercuri dimineaţa, de poliţişti, în apropierea Gării de Nord. Bărbatul este fostul concubin al femeii ucise, transmite corespondentul MEDIAFAX

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Diana Gîtan, a declarat, miercuri dimineaţa, că principalul suspect în cazul femeii ucise cu mai multe lovituri de cuţit, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, a fost prins în jurul orei 06.00. „Bărbatul, care este fostul concubin al femeii, urmează să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat în calitate de suspect. A fost prins în Timişoara, voia să plece din localitate”, a afirmat Diana Gîtan.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost prins în apropierea Gării de Nord din Timişoara de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare. După ce va fi audiat, cel mai probabil bărbatul va fi reţinut pentru omor. O femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de un bărbat. Principalul suspect era fostul concubin al femeii, care a reuşit să fugă înainte de sosirea echipajelor de poliţie.

 

Comentarii