Cât costă serviciile de curăţenie în unul din spitalele mari ale Iaşului: 55 de mii de lei pe zi

sâmbătă, 11 noiembrie 2023, 02:50
1 MIN
 Cât costă serviciile de curăţenie în unul din spitalele mari ale Iaşului: 55 de mii de lei pe zi

De la 78,8 milioane de lei porneşte licitaţia pentru acordul cadru de servicii de curăţenie în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria”. Este valoarea maximă luată în calcul de conducerea spitalului. Acordul va fi încheiat pe o perioadă de 4 ani, iar anunţul de licitaţie menţionează că cel mai mare contract subsecvent pentru o perioadă de o lună poate să ajungă până la 4,93 milioane de lei. Minimul va fi de 1,64 milioane de lei.

Ofertele vor fi deschise pe 14 decembrie şi vor fi evaluate în primul rând după componenta financiară (90 la sută din punctaj), respectiv după gradul de mecanizare/ automatizare a cât mai multor operaţiuni (10 la sută).

Printre altele, serviciile de curăţenie şi dezinfecţie trebuie să acopere atât interiorul – de la spaţiile administrative (o dată pe zi), până la săli de aşteptare, săli de tratament şi saloanele de spitalizare de zi (de două ori zilnic) – cât şi curţile exterioare. De asemenea, firma câştigătoare va asigura şi serviciile de colectare şi transport pentru deşeuri, inclusiv pentru cele periculoase. 

Comentarii