Cătălin Moroșanu se mută singur, la București. Soția rămâne la Iași

sâmbătă, 07 august 2021, 18:18
1 MIN
 Cătălin Moroșanu se mută singur, la București. Soția rămâne la Iași

După emisiunea „Survivor România” 2021 la care a participat, Cătălin Moroșanu are planuri mari pe care în curând le pune în practică. Își deschide „Academia Cătălin Moroșanu” și se mută singur la București.

Sportivul își va vizita familia cât de des va putea, însă în următoarea perioadă se va dedica trup și suflet afacerii pe care își dorește de ceva vreme să o pună pe picioare. „Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, a declarat Cătălin Moroșanu, la „Teo Show”, conform click.ro.

Așadar, Cătălin Moroșanu se va muta la București, iar soția și fetița vor rămâne la Iași. „Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a mai spus luptătorul, la Kanal D. Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, și soția lui sunt împreună de 17 ani și au o fetiță, pe Natalis.

Comentarii