Ce îi reproşează Anghel Iordănescu lui Cosmin Contra în privinţa meciului cu Norvegia

vineri, 18 octombrie 2019, 08:14
1 MIN
 Ce îi reproşează Anghel Iordănescu lui Cosmin Contra în privinţa meciului cu Norvegia

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale, este de părere că finalul meciului cu Norvegia nu a fost gestionat corespunzător de Cosmin Contra. În opinia sa, Contra trebuia să introducă un fundaş central, pentru că norvegienii alergau după egalare. Totuşi, Iordănescu crede în calificarea la Euro 2020, precizând că România poate învinge Suedia acasă şi să obţină un punct în Spania.

 

"Îi fac un reproş lui Contra: E minutul 80, când ai 1-0, când Norvegia nu mai avea acelaşi joc ordonat, controlat, începuse să joace cu mingi lungi pe cele două vârfuri, forţa în toate felurile egalarea. În loc să bagi un mijlocaş defensiv, un fundaş central, pentru jocul aerian… Eu în loc să-l bag pe Bordeianu, băgam un fundaş central. Aici ţine totuşi de experienţă. Şi de banca tehnică", a spus Iordănescu.

"E adevărat că s-au făcut greşeli de-a lungul acestei campanii. Iau doar ultimul meci, chiar nu mi-a plăcut prima repriză, în care nu mi-a venit să cred că Norvegia poate să vină la Bucureşti şi nu să aibă posesie, că nu posesia dă totul în fotbal. Dar să controleze jocul în acea manieră, să aibă iniţiativa şi să joace la Bucureşti de maniera cum a jucat. Olanda, Spania şi nu ştiu care altă echipă a mai venit aici şi a jucat de maniera în care a jucat Norvegia", a mai declarat Iordănescu.

Cititi materialul integral pe hotnews.ro

 

Comentarii