Cele mai bine îmbrăcate staruri: Nicole Kidman, Rihanna şi Childish Gambino

joi, 14 februarie 2019, 12:45
2 MIN
 Cele mai bine îmbrăcate staruri: Nicole Kidman, Rihanna şi Childish Gambino

Actriţa australiană Nicole Kidman, cântăreaţa originară din Barbados Rihanna şi actorul Donald Glover, cunoscut şi sub pseudonimul muzical Childish Gambino, se numără printre starurile de la Hollywood cel mai bine îmbrăcate, potrivit People.

Astfel, actriţa mexicană Lupita Nyong'o – premiată cu Oscar pentru rolul din filmul "12 ani de sclavie/ 12 years a slave" (2013), de Steve McQueen – a fost descrisă de celebra publicaţie drept "o frumuseţe inovatoare", iar artista americană Emma Stone – recompensată şi ea cu un Oscar, pentru interpretarea din "La La Land" (2016), de Damien Chazelle – este "o romantică modernă". Actriţa australiană Nicole Kidman – premiată cu Oscar pentru rolul din "Orele/ The Hours" (2003), de Stephen Daldry – este "simbolul eleganţei", Emily Blunt, "regina stilului jucăuş", iar actriţa Tracee Ellis Ross, avangardistă.

Cântăreaţa de muzică country Kacey Musgraves, surpriza de anul acesta a galei Grammy, unde a primit trofeul pentru cel mai bun album, pentru "Golden Hour", este considerată simbolul nonconformismului, Rihanna are apariţii care taie respiraţia, iar actriţa Amber Heard este "bomba sexy". De asemenea, actriţa Julia Roberts, recompensată cu premiul Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich" (2000), stăpâneşte la perfecţie principiul "mai puţin înseamnă mai mult".

În ceea ce priveşte starurile masculine, tânărul actor Timothee Chalamet, nominalizat la Oscar în 2018, pentru rolul din "Call Me by Your Name", de Luca Guadagnino, este considerat o vedetă care impune tendinţe. Totodată, Donald Glover – cunoscut şi ca Childish Gambino, interpretul hitului "This Is America", devenit, duminică, prima piesă rap din istorie recompensată cu Grammy pentru cel mai bun cântec – popularizează stilul vintage, iar Jeff Goldblum este un excentric.

Comentarii