De unde și când a venit clanul interlop în Bolintin Vale

joi, 20 ianuarie 2022, 11:24
1 MIN
 De unde și când a venit clanul interlop în Bolintin Vale

Au fost proteste de amploare în Bolintin Vale. Cetățenii orașului, nemulțumiți că este tolerat un grup de interlopi, au ieșit în stradă. Picătura care a umplut paharul a fost o crimă. Un bărbat, tată a doi copii minori, șofer de microbuz, a fost ucis de un membru al acestui grup, care l-a lovit cu o pavelă în cap.

Oamenii care au ieșit în stradă au acuzat că sunt tolerați membrii acelui grup de interlopi, deși fac numai infracțiuni în oraș, de la furt, la viol și, iată, la crimă.

Conform răspunsului Primăriei din Bolintin Vale, cei identificați drept clan de interlopi, respectiv ”persoanele care locuiesc, în prezent, în zona de est a străzii Sabarului, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, ce au făcut obiectul instituirii zonei de siguranță publică, s-au stabilit în orașul Bolintin Vale după anul 2010, conform evidențelor noastre și datelor culese” din comunitate.

În contextul în care au existat acuzații că însăși Primăria, prin reprezentanții săi, i-ar fi adus pe aceștia în Bolintin Vale, primăria răspunde: ”Nu a existat în Orașul Bolintin-Vale un program de asistență socială care să atragă așezarea romilor din Răcari în orașul Bolintin Vale, nu cunoaștem motivul pentru care au ales să locuiască în oraș”.

Aflați amănunte de pe dcnews.ro.

Comentarii