Dodorel al nostru iar s-a comportat ca un şobolan laş la o adunare importantă a Justiţiei

joi, 13 decembrie 2018, 02:50
3 MIN
 Dodorel al nostru iar s-a comportat ca un şobolan laş la o adunare importantă a Justiţiei

Trecem peste schimbarea de ieri de la CSM, forul care are un cuvânt greu de spus în numirile de şefi din Justiţie, şi la care noul şef a ajuns o judecătoare lăudată zi şi noapte la Latrina3, considerată în siajul lui Dragnea, şi haideţi să mergem direct la ce ne mai doare mai tare pe noi, ca ieşeni, şi ca alegători ce avem oameni în funcţii importante la Bucureşti.

Adicătelea, logic, aşa este, aţi ghicit, bingo: la nenea Dodorel al nostru! Spun surse participante la chestiune că menistrul ieşean s-a comportat ieri exact ca un şobolan laş, deşi la prestanţa pe care ar trebui s-o aibă el, nu ca menistru, că, deh, în guvernul lui tanti e greu să mai ai şi coloană, dar ca reftor ales al celei mai vechi vniversităţi din ţară, aşadar, într-o astfel de postură, altele sunt aşteptările de la el, băi nene. Cică Todorel nu a venit la şedinţa CSM, deşi prezenţa lui acolo este una foarte importantă, el fiind membru de drept, pentru asta fiind chiar criticat de Iohannis, care evident că a venit. Apoi, cică imediat ce Iohannis a părăsit şedinţa, după ce s-au discutat problemele mai importante, hop şi Todorel în uşă, luând apoi loc la prezidiu. Băi, frate, mai zi ceva, dacă poţi! Ne face de râs nu numai când vorbeşte, ci şi când lipseşte.

Cum crede Mihăiţă că îşi pune la adăpost viitorul şi famiglia?

Vă povesteam ieri aicea despre cum stă Mihăiţă cu ochii geană peste Carpaţi, la ce se întâmplă în Ardeal cu membrii de partidoi care cică ar urma să treacă în masă la partidul lui Ponta, şi vă mai spuneam că, dacă nu va găsi şi premarele ieşean o soluţie de lipire la un partid cât de cât, plimbatul căruciorului cu ăla micu pe străduţele din dealul Galatei îl aşteaptă, din 2020 încolo. Ei bine, amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, ne-a corectat aseară, transmiţându-ne să fim atenţi la unele detalii pe care foarte puţină lume le ştie în târg. De-un par egzamplu, când a devenit premare interimar, după arestarea şefului, ştiţi ce-a făcut Mihăiţă prima şi prima dată? Ei bine: o cerere de suspendare din funcţia de derector tehnic. Cerere care, zice-se, ar fi updatat-o în noua organigramă a instituţiei. Deci, strict după lege, dacă în 2020 Mihăiţă pierde alegerile, hop, va scoate cererea aprobată şi va deveni automat derector tehnic. Eventual ca prim-adjunct al unui premare liberal, ce ziceţi? Isteţ, Mihăiţă ăsta, nu-i aşa? Ba da, cum să nu… Dar staţi puţin şi nu mânaţi, ci lângă boi v-alăturaţi, ca să vedeţi una şi mai şi: ce isteţ a fost şi vicele lui, Habarnagiu! Of, of: iaca, ni s-a terminat pe azi spaţiul. Haideţi, aşadar, că vorbim mâine şi despre ipochimen!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii