Doi spărgători de vile au fost prinşi după o desfăşurare considerabilă de forţe

joi, 08 iulie 2021, 09:43
1 MIN
 Doi spărgători de vile au fost prinşi după o desfăşurare considerabilă de forţe

Timp de câte ore în dimineaţa zilei de miercuri, 7 iulie 2021 a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe pentru prinderea a doi bărbaţi care sunt bănuiţi că furau din vile ale persoanelor cu potenţă financiară şi dădeau spargeri şi la bancomate bancare. Cei doi se aflau pe strada Primăverii dimineaţă la ora 7:45, în zona în care se află o unitate bancară. Acolo, poliţiştii ar fi încercat să-i oprească însă cei doi bărbaţi s-au urcat într-o maşină marca Renault de culoare albă şi au demarat în trombă.

Poliţiştii botoşăneni au tras patru focuri de armă pentru a opri maşina însă nu au reuşit decât să-i spargă luneta.

De la acest moment a început o veritabilă urmărire, mai multe echipaje ale IPJ Botoşani pornind pe urma fugarilor. La Dumbrăveni, judeţul Suceava li s-a pierdut urma. Au fost solicitaţi în ajutor şi colegii de la IPJ care i-au întors pe fugari de la Salcea până unde apucaseră să ajungă. Ulterior li s-a pierdut urma din nou. IPJ Botoşani a trimis un număr de 15 echipaje în teren pentru căutarea fugarilor, în ajutorul cărora au intervenit alte şapte de la Suceava, de la posturile comunale sau Biroul Rutier. Toată armata de poliţişti a început practic „să perieze” zona agricolă dintre Dumbrăveni şi Salcea pentru a găsi maşina celor doi.

Poliţistul botoşănean Gabriel Jora, de la Biroul Rutier s-a gândit să se încerce varianta localizării maşinii marca Renault cu ajutorul GPS-ului, având în vedere că era închiriată. Şi totodată s-a solicitat sprijinul unui elicopter MAI care să participe la operaţiunea de căutare din aer.

Cititi materialul integral pe botosaneanul.ro

Comentarii