Eveniment inedit în Parcul Copou: muzică rap şi artă vizuală

joi, 19 august 2021, 01:50
1 MIN
 Eveniment inedit în Parcul Copou: muzică rap şi artă vizuală

Casa de Cultură din Parcul Copou invită ieşenii la un eveniment inedit, care îmbină muzica rap cu arta vizuală, eveniment care va avea loc pe 20 august, în Parcul Copou, începând cu ora 18. Noul album de rap „Culori” al lui Codrin Donciu este anticipată de o expoziţie de artă audio-vizuală care are loc la Casa de Cultură între 18 şi 20 august, vernisarul având loc pe 18 august. 

În cadrul expoziţiei sunt prezentate 10 opere vizuale realizate de artişti pe fundalul pieselor de pe albumul „Culori”, piese care vor putea fi ascultate în premieră la eveniment. Fiecare lucrare este centrată în jurul unei culori şi este inspirată de una dintre melodiile de pe album. Artiştii expuşi sunt prieteni de-ai rapperului, membrii ai familiei sale sau alte persoane în a căror operă se regăseşte.

„Avem 10 lucrări, fiecare pentru câte o melodie. Am vrut să le dau artiştilor mână liberă şi fiecare să expună mesajul piesei în manieră proprie, fără niciun fel de îngrădire”, afirmă spune Codrin Donciu. „Fiind primul meu album, e foarte special pentru mine şi doresc să îl prezint lumii într-un mod unic. Am lucrat la el aproape 4 ani şi am avut grijă ca fiecare detaliu să fie bine pus la punct”, completează artistul. Albumul rap „Culori” va apărea pe toate platformele de streaming pe 20 august. Acesta are 10 piese, iar fiecare este numită după o culoare. Două dintre melodiile de pe album, „Galben” şi „Oranj”, sunt deja disponibile în mediul online, una având şi videoclip. 

 

 

Comentarii