FOTO Șoseaua E 85 (porțiunea din Bacău), păzită de 60 de polițiști din trei județe. Au fost aplicate sute de amenzi

joi, 05 august 2021, 18:57
1 MIN
 FOTO Șoseaua E 85 (porțiunea din Bacău), păzită de 60 de polițiști din trei județe. Au fost aplicate sute de amenzi

Aproximativ 60 de poliţişti de la Rutieră și Ordine Publică din județele Bacău, Neamț și Vaslui au împânzit în această dimineață DN 2-E 85, pe segmentul de drum ce străbate județul Bacău, într-o acțiune comună ce a vizat reducerea riscului rutier.

În total, în cele două ore de acțiune, 35 de conducători auto au rămas fără permis, iar dintre aceștia, 19 pentru încălcări ale regimului legal de viteză  ce depășea cu mai mult de 50 km/h limita legală pe sectorul de drum unde a fost înregistrată de mijloacele omologate de măsurare a vitezei. În alte opt situații a fost retras certificatul de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au aplicat 221 de sancțiuni contravenţionale pentru abaterile de la normele rutiere.

“Unul dintre conducătorii auto sancționați în cadrul acțiunii a fost un bărbat de 71 de ani, din Braşov, care era prea grăbit spre Bacău, fiind depistat pe DN 2-E 85, în localitatea Cleja cu viteza de 104 km/h, iar urmarea a fost că poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile”, precizează comunicatul IPJ Bacău.Polițiștii rutieri au adresat recomandări tuturor conducătorilor auto, dar mai ales celor aflați în tranzit prin judeţ. Astfel, respectarea regulilor de circulație reduce riscul de implicare în accidente rutiere, iar fiecare accident rutier se produce pe fondul încălcării uneia sau mai multor reguli de circulaţie.

Sursa: jurnalfm

Comentarii