(FOTO-VIDEO) Suspiciuni de crimă la Prisăcani. Femeie bătută, găsită fără răsuflare în casă

luni, 16 august 2021, 19:31
2 MIN
 (FOTO-VIDEO) Suspiciuni de crimă la Prisăcani. Femeie bătută, găsită fără răsuflare în casă

Situație alarmantă în localitatea ieșeană Prisăcani, după ce o femeie în vârstă de 47 de ani a fost găsită fără suflare în locuința proprie. Alarma a fost dată chiar de către fostul soț al femeii, fost polițist de frontieră, care aseară a sunat la 112 și a anunțat că a găsit-o pe aceasta moartă în casă. 

 

 

 

Puțin după orele 20:00, criminaliștii au ajuns la Prisăcani pentru a porni o anchetă. Cazul este unul cât se poate de complex, iar anchetatorii trebuie să stabilească acum cu exactitate dacă este vorba de o crimă sau de o moarte naturală.

UPDATE: Cu puțin timp în urmă a fost ridicat din interiorul imobilului trupul neînsuflețit al femeii pentru a fi transportat la IML Iași.

UPDATE 1: Fostul soț al femeii găsite fără suflare în casă, cel care a și sunat la 112 pentru a anunța situația, a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.
Sursele Ziarului de Iași au precizat că femeia a fost găsită fără suflare întinsă pe podeaua uneia dintre camerele locuinței.

Pe corpul acesteia se pare că ar fi fost găsite numeroase vânătăi, iar la nivelul feței ar fi fost găsite răni provocate prin agresiune fizică. Un alt detaliu de menționat este că în casă era multă dezordine și lucruri aruncate sau sparte în momentul în care au ajuns anchetatorii.

Unele voci susțin că în ziua respectivă, cu câteva ore înainte de tragedie, din casa celor doi s-ar fi auzit zgomote puternice. Unii dintre vecini au spus chiar că cei doi s-ar fi certat destul de des și că de multe ori se ajungea la bătaie, mai ales din cauza consumului de alcool și a neînțelegerilor apărute în urma divorțului.

"În familia lor au fost scandaluri mereu. De ani de zile numai certuri, am înțeles că o și bătea de multe ori. El de când a ieșit la pensie a început să bea peste măsură și așa apăreau certurile mereu. Ei erau despărțiți, dar el venea des la ea acasă. Au doi copii, care lucrează în Poliția de Frontieră. Și el, fostul soț, tot în Poliția de Frontieră a lucrat. Ea era o femeie de casă, gospodină, serioasă, cu capul pe umeri. Dar a avut nenorocul să aibă un soț ca el", ne-a mărturisit unul dintre vecini.

Comentarii