George Burcea, soțul Andreei Bălan, ar putea fi trimis în judecată pentru consum de droguri

miercuri, 27 mai 2020, 13:26
2 MIN
 George Burcea, soțul Andreei Bălan, ar putea fi trimis în judecată pentru consum de droguri

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a ținut prima pagină în tabloidele autohtone la începutul acestui an. Odată cu vestea divorțului, la iveală au ieșit și câteva detalii neștiute din viața actorului. Acesta se pare că a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, eveniment în urma căruia i s-ar fi deschis dosar penal.

Andreea Bălan și George Burcea i-au surprins pe fanii din întreaga țară cu o veste aproape șocantă. La revenirea din vacanță, zvonurile cu privire la o posibilă despărțire a cuplului nu au mai încetat, până când, din păcate, anunțul a fost făcut oficial. Actorul s-a mutat în această iarnă din duplexul în care locuia alături de blondă și cele două fetițe, iar scandalul mediatic s-a întețit când George a fost prins cânducând sub influența cocainei.

Actorul a postat un mesaj pe Facebook, explicându-le fanilor că fosta soție, Andreea Bălan, ar fi fost de fapt cea care l-ar fi turnat pentru consumul de substanțe, fără ca el să fi fost filat mai mult timp înainte. „Politia Ilfov nu m-a filat mult timp… așa cum au scris «genialele» ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fațã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez «platoul de filmare». Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, a scris actorul George Burcea la acel moment pe contul personal de Facebook.

Comentarii