COMUNICAT DE PRESA

Grupul PMP din CJ solicită organizarea unei ședințe extraordinare în legătură cu soarta Aeroportului

joi, 14 noiembrie 2019, 14:36
1 MIN
 Grupul PMP din CJ solicită organizarea unei ședințe extraordinare în legătură cu soarta Aeroportului

Marian Uscatu, liderul grupului de consilieri județeni PMP, solicită convocarea de urgență a unei ședințe extraordinare în legătură cu problemele existente la Aeroportul Internațional Iași.

Acesta solicită prezența la eveniment a tuturor factorilor decizionali, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Maricel Popa.

„Timp de aproape patru ani conducerea Consiliului Județean nu a mișcat un deget pentru modernizarea aerogării. În tot acest timp mai multe curse importante au fost anulate, iar numărul de pasageri nu mai crește cu aceeași intensitate. Astăzi, 14 noiembrie, în spațiul public a apărut un nou scandal referitor la posibilitatea relocării activității companiei Blue Air de pe aerogara noastră, lucru care ar duce la o scădere drastică a numărului de pasageri și a sumelor încasate de Aeroportul Internațional Iași. Din aceste motive solicit public președintelui Consiliului Județean și conducerii Consiliului de Administrație a Aeroportului organizarea unei ședințe extraordinare comune, pentru a dezbate situația existentă și, mai ales, viitoare a acestui important obiectiv al Județului Iași”, a declarat Marian Uscatu.

 

Comentarii