Iată gargara politică: imagine cu partidul care militează cel mai mult pentru drepturile femeilor!

marți, 06 decembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Iată gargara politică: imagine cu partidul care militează cel mai mult pentru drepturile femeilor!

E de râs, dacă nu ar fi de plâns: iată cea mai elocventă şi relevantă imagine ce ilustrează gargara politică în plenitudinea ei, surprinsă de un coleg de presă la Iaşi de ziua naţională a ţării. 

Ce vedeţi mai jos este conducerea lărgită a filialei judeţene şi municipale a USR Iaşi.

Adicătelea, dacă nu ştiaţi, taman a partidului care se bate cu pumnul în piept că el este cel mai mare apărător al drepturilor de gen, precum drepturile femeilor, fiind chiar promotor al unei legi privind cotele de gen în alegeri, alea cu minim 30 la sută la listele electorale.

În imaginea cu pricina, unde vedem o singură femeie, şi aia obturată, şi dacă am numărat noi bine, avem doar 4% cota de gen. Unde-i restul de 26%, musiu?

Când şi cum pleacă spaima juridică a lui Mihăiţă de la Iaşi, şi ce s-a ştiut până acum?

Pentru că, din ce se aude în piaţă, auzim că unii împricinaţi încă nu au aflat, ei bine, iaca, o spunem noi aicea: şeful ieşean al Cremenalului care l-a înfundat pe Mihăiţă dar şi pe alţii, musiu Horror Greuceanu, este delegat în structura profesională de la Bucureşti începând cu data de 1 decembrie, dragi urmăriţi penal.

Aşadar, nu va pleca la Bucureşti de la 1 ianuarie, aşa cum pare că ştie mai toată lumea în piaţa de profil de la Iaşi. Dar, din ce am auzit, cică puteţi sta liniştiţi la locurile voastre, căci omul, conştiincios cum îl ştiţi, cică şi-a cam dus dosarele grele spre final, şi nu lasă la jumătate treburile începute. Altceva ne întrebăm, însă: se va culca pe-o ureche şi DII GOT-ul de la Iaşi? Căci DNA-ul local, ehehee, abia de s-a trezit…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii