Klaus Iohannis a făcut senzație la un eveniment public. Cum a apărut îmbrăcat la festivalul Săptămâna Haferland

duminică, 01 august 2021, 13:57
1 MIN
 Klaus Iohannis a făcut senzație la un eveniment public. Cum a apărut îmbrăcat la festivalul Săptămâna Haferland

Klaus Iohannis a făcut senzație la un eveniment public. Iată cum a apărut îmbrăcat la festivalul „Săptămâna Haferland”, ediția a IX-a, din Brașov.Klaus Iohannis a făcut senzație la un eveniment public din Brașov, la festivalul „Săptămâna Haferland”. Președintele țării a purtat o ținută cu care românii nu erau obișnuiți până acum.

Iohannis a purtat o ținută complet albă și a descheiat și câțiva nasturi de la cămașă. Iată ce apariție rară a avut șeful statului la festival!

Klaus Iohannis a făcut senzație la festivalul „Săptămâna Haferland”, ediția a IX-a, din Brașov. Președintele României s-a îmbrăcat complet în alb, din cap până-n picioare.Astfel, Iohannis a purtat cămașă, pantaloni și pantofi albi. De asemenea, cureaua acestuia a fost tot albă, pentru a fi în ton cu restul ținutei. Este prima dată când apare public îmbrăcat în acest fel.

Însă nu doar lucrul acesta a atras atenția tuturor. Șeful statului a ales să-și descheie nasturii de sus ai cămășii și a lăsat la vedere pieptul, potrivit fanatik.ro

Comentarii