La 5 minute după ce a făcut această poză, el a murit înecat în apă

luni, 07 septembrie 2020, 21:11
1 MIN
 La 5 minute după ce a făcut această poză, el a murit înecat în apă

O intamplare dramatica s-a petrecut in Brazilia cu un tanar de 24 de ani care a decedat in cel mai frumos moment al vietii.

Joao Guilherme Torres Fadini e numele barbatului care s-a aventurat in apele barajului Itupararanga, alaturi de cativa prieteni, dar care nu s-a mai intors viu la mal. Culmea, tragedia s-a produs la numai 5 minute dupa ce acesta se fotografiase pentru ultima data in compania iubitei Larissa Campos (25 de ani), femeia cu care se logodise recent si care ar fi trebuit sa-i devina in scurt timp sotie, potrivit sport.ro

In poza care face acum inconjurul lumii, se poate vedea cat de fericiti sunt cei doi pe plaja, cu putine clipe inainte ca viata sa-i desparta pentru totdeauna. "M-a sarutat si mi-a spus sa-l astept, ca merge sa inoate cu prietenii si se intoarce", a avut puterea sa declare Larissa. "S-au intors unul cate unul, dar nu erau toti. Mi-am dat seama ca el lipsea", a completat tanara brazilianca. Din pacate, dupa o ora si jumatate de cautari, trupul lui Joao a fost gasit de scafandri fara suflare.

Comentarii