Medicii i-au amputat piciorul tânărului spulberat de un BMW în stația de autobuz

joi, 08 iulie 2021, 11:45
1 MIN
 Medicii i-au amputat piciorul tânărului spulberat de un BMW în stația de autobuz

Destin crunt pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Sâmbătă, Raul și Denisa se aflau într-o stație de autobuz din Baia Mare când au fost spuberați de un BMW scăpat de sub control. În timp ce fata a murit la câteva zile după accident, soțul ei, se luptă acum pentru viaţă. Astăzi, medicii de la UPU Cluj i-au amputat piciorul drept și spun că este în stare stabilă.

"Tânărul de 24 de ani a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Colegii mei din echipa multidisciplinară au încercat să-i salveze piciorul, dar, din păcate, leziunile au fost mult prea grave și, astăzi, s-a intervenit pentru amputarea membrului. El este în stare stabilă și va fi monitorizat în continuare pe secția de Terapie Intensivă", a declarat purtătorul de cuvânt la UPU Cluj, Flavia Topan.

Denisa, soția lui Raul, a murit în noaptea de luni spre marți, la spital. Tânăra își pierduse un picior în urma teribilului accident. Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă eforturile lor au fost în zadar. Sâmbătă, fata a fost adusă în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar medicii i-au amputat piciorul. Duminică, tânăra a intrat de două ori în stop cardio-respirator, fiind resuscitată, iar în naoptea de luni spre marți, s-a stins.

Aflați amănunte de pe observatornews.ro.

Comentarii