Noi îmbolnăviri cu Covid în şcoli: 16 elevi şi 16 cadre didactice, raportate ieri

marți, 23 martie 2021, 02:50
1 MIN
 Noi îmbolnăviri cu Covid în şcoli: 16 elevi şi 16 cadre didactice, raportate ieri

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a raportat în cursul zilei de ieri 16 noi îmbolnăviri cu Covid-19 în rândul elevilor şi 16 în rândul cadre didactice din judeţul Iaşi, cazurile fiind diagnosticate în zilele de sâmbătă şi duminică. Totodată, în cursul zilei de ieri, au ieşit din perioada de carantină un număr de 20 de elevi şi 12 cadre didactice.

 Astfel, în acest moment, la nivelul judeţului, se află încă în carantină un număr total de 88 de elevi şi 70 de cadre didactice. Comparativ, numărul angajaţilor din rândul personalului didactic auxiliar şi din rândul personalului nedidactic aflate în carantină este mult mai mic, ţinând însă cont şi de faptul că numărul total al acestor categorii de angaţi este mai mic.

Cititi si: Multe cadre medicale din Iași refuză vaccinarea. Teama și teoriile conspirației fac ravagii

Mai exact, în acest moment se află în carantină un număr de 8 persoane din rândul personalului didactic auxiliar, în cursul zilei de ieri fiind raportate două noi cazuri, iar un angajat a ieşit din perioada de carantină. Totodată, în carantină se află un număr de 17 persoane din rândul personalului nedidactic, 5 noi angajaţi fiind raportaţi în cursul zilei de ieri. Tot ieri a ieşit din perioada de carantinare o persoană din această categorie de angaţi.

La nivelul judeţului se află la acest moment doar două clase de gimnaziu, liceu sau de învăţământ profesional sau postliceal care au suspendat cursurile faţă în faţă şi un număr de 30 de clase din învăţământul preşcolar sau primar.

 

Comentarii