O clujeancă trezește tot blocul cu gemetele ei: Urlă în timpul partidei de sex 20 – 30 de minute

duminică, 13 februarie 2022, 09:58
2 MIN
 O clujeancă trezește tot blocul cu gemetele ei: Urlă în timpul partidei de sex 20 – 30 de minute

O femeie din Florești a relatat că un bloc întreg nu poate dormi noaptea din cauza gemetelor din timpul partidelor de sex care se aud dintr-un apartament.

Oamenii bănuiesc că acolo ar ”lucra” o prostituată, dar nu știu ce să facă.

Un bloc din Florești nu doarme din cauza gemetelor care se aud. O vecină face sex gălăgios
”Ne-am schimbat de curând chiria și unde ne-am mutat avem o vecină foarte gălăgioasă când face sex. Când spun gălăgioasă să mă înțelegeți că e chiar foarte gălăgioasă. Noi locuim la parter și ea la etajul 2-3 și tot o auzim cum urla și nu doar câteva minute, ci vreo 20-30!! Azi noapte m-a trezit din somn

Avem copii nici mari, dar nici prea mici, care să nu priceapă că nu e normal ce se aude și iată că aproape că sunt expuși la scene porno live!

V-ați confruntat cu așa ceva? Se poate lua vreo măsură legală în acest caz?

Mentionez că bănuiesc că e o prostituata de lux (mai ales că am auzit în una din dați pe cineva plecând din bloc după toată acțiunea). 

Ceea ce se aude de fapt e teatru 100% – nu e ea singură femeie ”împlinită” din bloc și mă îndoiesc că îi este stricat butonul de autocontrol!”, a relatat femeia din Florești.

Se pare că astfel de cazuri sunt foarte frecvente în Cluj-Napoca, fiind semnalate cazuri în mai multe locuri din Florești și Bizușa.

Mai mult, pe stiridecluj

Comentarii