Orice zi poate fi insorita, la propriu si la figurat, atunci cand faci videochat! (P)

miercuri, 08 februarie 2023, 09:11
2 MIN
 Orice zi poate fi insorita, la propriu si la figurat, atunci cand faci videochat! (P)

Atunci cand ai parte de conditii ideale la lucru, iar castigurile iti permit sa devii independent financiar, starea ta de spirit nu mai depinde deloc de vremea de afara. In viata ta, fiecare zi este insorita si frumoasa, datorita alegerilor inspirate pe care le-ai facut.

Astfel stau lucrurile pentru fetele care au ales sa lucreze online pe platformele de videochat legal. Ele isi desfasoara activitatea legal, in conditii de siguranta deplina, au libertatea de a-si alege singure programul si, in plus, castiga sume de bani situate mult peste cele obtinute de angajatii din alte ramuri economice. Iata principalele motive pentru care se trezesc in fiecare zi cu zambetul pe buze!

Garantia legalitatii si a confidentialitatii

Activitatea desfasurata pe site-urile dedicate adultilor respecta in totalitate legislatia romaneasca. Cea mai buna dovada este reprezentata de faptul ca modelele de videochat semneaza, inca din prima zi de lucru, un contract in care sunt trecute drepturile si obligatiile lor, respectiv ale firmei.

Apoi, la efectuarea fiecarei plati – adica o data la fiecare doua saptamani – este semnat un act aditional in care sunt trecute toate informatiile legate de sumele pe care le primesc: incasarile totale realizate pe site-uri, comisioane, taxe si impozite platite catre stat, suma finala care le este transferata in cont.

Confidentialitatea este de asemenea respectata, deoarece numeroase fete vor ca doar ele sa aleaga cine sa stie cu ce anume se ocupa. Prin urmare, isi desfasoara activitatea folosind un pseudonim care nu e cunoscut de nimeni din afara studioului de videochat. In plus, au si posibilitatea de a bloca utilizatorii din anumite zone geografice.

Castiguri consistente obtinute permanent

Atunci cand alegi sa lucrezi in industria de divertisment online pentru adulti, nu e nevoie sa astepti luni sau ani de zile pentru a atinge un nivel rezonabil al castigurilor. Inca din primele trei luni de activitate, castigi in mod garantat suma de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate in acest timp pe site-uri. Astfel, studioul te ajuta sa te concentrezi pe ceea ce este mai important la inceput: adaptarea la noul domeniu de lucru.

Apoi, castigurile devin si mai mari, datorita experientei capatate, modului in care esti ajutata cu promovarea, precum si existentei unui sistem de bonificatii bine pus la punct. Fiecare model castiga un comision standard brut in valoare de 50% din incasarile generate pe site-uri, la care se adauga bonusuri acordate pentru un anumit numar de ore lucrate, pentru depasirea unui nivel al castigurilor sau pentru fidelitate fata de echipa.

Programul flexibil

Ca model de videochat, nu trebuie sa urmezi un program impus de companie sau de vreun sef toxic. Dimpotriva, la inceputul fiecarei perioade ai libertatea de a alege tura in care vrei sa lucrezi, in functie de preferintele tale si de eventuale alte prioritati, precum dorinta de a absolvi in paralel o facultate.

Concret, ai posibilitatea de a alege sa iti incepi programul dimineata devreme, la fel ca majoritatea angajatilor, dar si dupa-amiaza tarziu sau chiar la miezul noptii. Indiferent de decizie, nivelul castigurilor nu va fi afectat, deoarece membrii site-urilor provin din tari diferite, cu fusuri orare diferite.

Cand lucrezi intr-un studio de videochat, ai toate motivele sa zambesti si sa te bucuri doar de zile insorite, la propriu si la figurat!

 

 

 

 

 

 

Comentarii