Patru zile de concerte în parcarea Iulius Mall

miercuri, 16 septembrie 2020, 01:50
1 MIN
 Patru zile de concerte în parcarea Iulius Mall

Trupe precum Viţa de Vie, The Mono Jacks, Omul cu Şobolani sau Toulouse Lautrec, alături şi de alţi artişti, vor concerta la Iaşi, pe 17-18 septembrie şi pe 24-25 septembrie, în parcarea Iulius Mall Iaşi. Concertele sunt parte a evenimentului Overground Days, artiştii urmând să urce pe scenă de la ora 18.00 în zilele de spectacol. 

Formatul manifestărilor este unul restrâns, urmând să fie respectate normele de distanţare în vigoare, iar cei interesaţi au ocazia să achiziţioneze bilete pe platforma iaBilet.ro, în pachete de două sau trei locuri.

În prima zi de concerte, pe 17 septembrie, vor urca pe scenă The Mono Jacks şi Rockabella, pachetele pentru aceste concerte fiind puse în vânzare pentru trei zone. Astfel, pentru zona A, pachetul de două locuri costă 150 de lei, iar pentru trei persoane 225 de lei. Pentru zona B preţul este de 130 de lei, respectiv 195 de lei pentru trei persoane, iar în zona C, pentru elevi şi studenţi, preţul este 100 de lei pentru pachetul de două locuri şi 150 de lei pentru cel de trei locuri.

Pe 18 septembrie vor concerta Omul cu Şobolani şi The Kryptonite Sparks, preţul biletelor şi zonele fiind acelaşi ca în prima zi. Viţa de Vie şi Melting Dice vor concerta pe 24 septembrie, urmând ca pe 25 septembrie să urce pe scenă E.M.I.L. şi Toulouse Lautrec. Pachetele de bilete sunt puse în vânzare la aceleaşi preţuri. Biletele au locuri predeterminate, iar copiii cu vârsta de până în 7 ani au acces gratuit dacă stau în braţele părinţilor. Distanţa dintre locuri respectă legislaţia în vigoare.

Comentarii