Pe ce loc s-a clasat românca Ana Maria Mărgean la America’s Got Talent: All-Stars

miercuri, 01 martie 2023, 16:07
1 MIN
 Pe ce loc s-a clasat românca Ana Maria Mărgean la America’s Got Talent: All-Stars

Luni seară, fanii show-ului America's Got Talent: All-Stars și-au ales câștigătorul. Publicul american i-a acordat cele mai multe voturi acrobatului autodidact Aidan Bryant, în vârstă de 18 ani. În finală, Ana Maria Mărgean a prezentat încă un număr excepțional, alături de idolul ei, comediantul Terry Fator. Românca s-a clasat în primii 5, cei mai talentați concurenți.

În finala concursului, care s-a desfășurat la Los Angeles, au fost anunțați, în ordine aleatorie, cinci concurenți care au acumulat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor:  Aidan Bryant – acrobat, Aidan McCann- magician, Avery Dixon- saxofonist, Light Balance Kids- dansatori si Ana-Maria Margean- ventriloc.

Câștigător al concursului America's Got Talent: All-Stars a fost ales acrobatul Aidan Bryant. Tânărul de 18 ani a învățat singur mișcările dificile de acrobație. Într-un interviu, el a povestit că a văzut un videoclip cu Pink executând un număr de acrobație la un concert. După acel moment, viața lui nu a mai fost la fel. „Am intrat în dulapul bunicii, am găsit un cearșaf, i-am pus două curele și le-am agățat într-un copac din grădină”. (protv.ro)

Comentarii