Ponta dorește demiterea lui Clotilde Armand. Se alătură coaliției strânse de PSD

luni, 23 august 2021, 13:36
2 MIN
 Ponta dorește demiterea lui Clotilde Armand. Se alătură coaliției strânse de PSD

Fostul premier Victor Ponta, acum președinte al Pro România, formațiune care nu a intrat în Parlament după alegerile din 2020, a anunțat că sprijină inițiativa PSD de demitere a primarului USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, prin referendum.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, ieri, că a trimis o propunere către liderii tuturor formaţiunilor politice care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei, pentru ca aceştia să acţioneze în comun din punct de vedere juridic şi pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Clotilde Armand. Ciolacu a mai arătat că intenţia PSD este de a depune plângere penală pe numele prefectului Capitalei, „să vedem cu ce drept prelungeşte stările de alertă şi cu drept a dat această stare de alertă provocată de primarul în funcţie”.

“Situatia de la Sectorul 1 NU trebuie sa ramana fara consecinte politice si juridice – indiferent cat de puternici sunt cei aflati “in spatele” Doamnei Clotilde Armand- si de sumele colosale care sunt in joc. Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO Romania in privinta propunerii facuta de Presedintele PSD Marcel Ciolacu- si nu a existat nicio indoiala ca trebuie sa ne alaturam tuturor demersurilor legale si politice referitoare la Sectorul 1 din Bucuresti. Mai este mult timp pana in 2024 ( mult timp pentru ca cei aflati la Putere vor face multe alte greseli si lucruri rele) – dar mai este , de fapt , putin timp pana in 2024 ( daca vrem ca oamenii sa aiba o alternativa serioasa la situatia actuala, o speranta ca lucrurile pot fi indreptate asa cum au fost in 2012)!“, a scris Ponta, pe Facebook.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii