Atentie material umoristic!

Rămaşi pe uscat, militarii ruşi s-au furat între ei, să aibă ce trimite acasă!

duminică, 15 mai 2022, 08:08
2 MIN
 Rămaşi pe uscat, militarii ruşi s-au furat între ei, să aibă ce trimite acasă!

 Informaţii proaspete de pe câmpurile de luptă: militarii ruşi au capturat alte zeci de proiectile ucrainene! Mai exact, le-au prins cu turelele tancurilor, la fel ca fotbaliştii care prind mingi pe piept. Proiectilele nu mai pot fi văzute, deoarece au explodat, cu tot cu vehiculele care le-au capturat.

* Analiştii din întreaga lume încep să ajungă la un acord: se pare că, într-adevăr, cel mai bun aliat al ucrainenilor rămâne Vladimir Vladimirovici Putin! Cu toţii estimează că oricare alt rus (oricare alt om din lume, inclusiv din Consumatori) ar fi fost un mai bun strateg şi tactician, chiar în stare de ebrietate!

* Uitaţi de comandanţi pe câmp, flămânzi şi fără vodcă, dotaţi doar cu telefoane fixe, la depărtare de orice sat în care să poată găsi picior de femeie, chiar de peste 90 de ani, mai mulţi ostaşi ruşi s-au violat între ei, aseară, în ordine alfabetică!

* Câţiva militari ruşi aflaţi într-o situaţie asemănătoare, la distanţă de oraşe civilizate din Ucraina, cu magazine pline, şi-au furat unul altuia efectele personale, să le trimită acasă, la familii; pachetele cu obiele puturoase au ajuns la destinaţie.

* Mai norocoşi, alţi soldaţi ruşi au ajuns într-un magazin din Ucraina, însă nu au ştiut cum arată maşinile de spălat lăudate de camarazii lor: "În satul nostru noi nu folosim aşa ceva, că nici curent electric n-am avut vreodată!".

* Nişte oşteni au nimerit în sediul unei firme, de unde au furat şi apoi mâncat topurile de hârtie şi cartuşele pentru imprimantă după ce au aflat că sunt "consumabile".

* Ultima declaraţie de la Kremlin: "De fapt, nu există război în Ucraina, iar fumul care se vede peste tot, în toate filmările, nu e de la atacurile ruseşti! Sunt naziştii, fasciştii şi hitleriştii ucraineni, care fac grătare!". Vom reveni.

Comentarii