UMOR - BOMBA

Românii au sărbătorit şi anul ăsta, în fundul curţilor, „Ziua Mondială a Toaletelor”

duminică, 21 noiembrie 2021, 08:38
2 MIN
 Românii au sărbătorit şi anul ăsta, în fundul curţilor, „Ziua Mondială a Toaletelor”

În medie, într-o viaţă, un om petrece cam nouă luni stând pe WC (cei constipaţi chiar mai mult), motiv suficient pentru ca Organizaţia Naţiunilor Unite să sărbătorească an de an closetele, pe 19 noiembrie.

 Ediţia din acest an a "Zilei Mondiale a Toaletelor" a stat sub semnul lozincii "Să luptăm împotriva schimbărilor climatice", fiind sărbătorită, ieri, şi pe la noi: * Localnicii din Consumatori, de pildă, l-au pus pe consăteanul Victor Viorel Ciupercă să le dea de băut, pe motiv că iniţialele sale sunt VVC, adică un fel de WC, întocmai ca iniţialele soţiei sale, Viorica Vasilica. 

* Sătenii din Mahmuri au ciocnit pahare în cinstea toaletelor din localitate, care le-au fost sprijin de nădejde în vremuri grele, de restrişte, când dârdâiau cu toţii pe sub pufoaice şi nu aveau nimic altceva de băgat în căzănele. 

* Şi domnul primar din Puturoşi s-a gândit cu drag la latrinele din fundul curţilor localnicilor, pe care le-a împrumutat de la oameni şi le-a folosit drept cabine de vot la ultimele alegeri, într-un singur tur. 

* Nevasta sa a aflat la rândul ei că este o sărbătoare a toaletelor, aşa că şi-a pus bărbatul să-i cumpere o toaletă nouă, de seară, cu bijuterii asortate, precum şi o apă de toaletă. 

* Mai mulţi cercetători din domeniu (inventatorii cuburilor pentru WC care colorează apa nu în albastru sau verde, ci în galben sau maro) au lansat ieri, în premieră, hârtia igienică refolosibilă, care se poate usca afară, pe sârmă, fără consum de apă potabilă.

Text apărut în secțiunea de UMOR a Ziarului de Iași – BOMBA

Comentarii