S-a scumpit paza obiectivelor ApaVital. Sunt 24 în total în Iași și Neamț

joi, 19 mai 2022, 21:57
1 MIN
 S-a scumpit paza obiectivelor ApaVital. Sunt 24 în total în Iași și Neamț

Societatea furnizoare de apă şi servicii de canalizare/epurare prelungeşte cu încă 12 luni contractul de pază a obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Pe lângă angajaţii ApaVital, este vorba despre 21 de obiective amplasate pe teritoriul municipiului şi judeţului Iaşi, pentru care sunt necesare 25 posturi de pază, şi în Neamţ, unde pentru trei obiective amplasate pe raza comunei Timişeşti sunt necesare 3 posturi de pază.

Valoarea totală estimată de la care porneşte licitaţia lansată ieri este de 4,1 milioane de lei, cu aproape 15 la sută mai mult decât anul trecut. În ultimii doi ani, acest serviciu a fost evaluat în jurul sumei de 3,5 milioane de lei.

Lotul ieşean, care include sediul din Copou, staţii de pompare (Păcurari, Aurora, Podul de Piatră etc.), lacuri, staţii de captare, rezervoare de apă, casierii etc., a fost estimat la 3,55 de milioane de lei (3,1 milioane, anul trecut), iar cel nemţean, la 546 de mii de lei (cu 50 de mii mai mult decât la licitaţia de anul trecut). Cerinţele prevăd personal de pază înarmat şi neînarmat. Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe 14 iunie.

Comentarii