Scafandrul lui Nichita a dat lovitura şi deasupra apei: iacătă-l! Are bani de-o bere?

sâmbătă, 13 mai 2023, 01:50
2 MIN
 Scafandrul lui Nichita a dat lovitura şi deasupra apei: iacătă-l! Are bani de-o bere?

Pentru că, iote, tot a venit uichendul, haideţi să ne gândim olecuţă pe astăzi şi la ăia care, poate, nu au şi ei de-o bere şi nu ştiu la cin’ să se mai ducă ca să le facă o cinste! 

Uitaţi-l, dragilor, de-un par egzamplu pe fostul combinator şi futbolior păşcănean Ionuţ Dumitraşcu, zis şi „Scafandrul lui Nichita”, dacă vă mai amintiţi de el, cum a dat marea lovitură la pariuri, caşcavalul ridicându-l chiar săptămâna aceasta:

Gurile rele spun că junele combinator ar fi lăsat imobiliarele, de când procurorii au descins pe la Roznovanu şi nu mai merg combinaţiile, şi s-ar fi apucat serios de pariuri, lăudându-se că anul trecut, adunat, ar fi câştigat peste 150.000 de coco, cu o echipă de peste zece indivizi îrăiţi care spun că vor da până la urmă marea lovitură. O fi aşa au ba, vedem. Însă anul acesta, zilele acestea mai exact, iacătă că a câştigat suma asta pe bune, şi toată dintr-o lovitură. Aşa că, să revenim: bani de-o bere, o fi având el ceva datorii, dar bănuim că încă mai are…

PS: Pentru cunoscători, cică omul ar fi jucat cam în felul de mai jos.

Pe scurt şi direct, a pus 500 de lei şi a luat 140.000 de euro. Avea 16 meciuri pe bilet. A jucat 70 de bilete cu 7 lei fiecare. Seara mai avea un meci de ieşit, ăla cu West Ham United, sub 3,5 goluri. La 9 fără un sfert a pariat, surpriză, 40.000 lei că se dau minim 4. Asta cică se cheamă acoperire.

Daca ieşea (cum de altfel s-a întâmplat) avea de luat 7 miliarde de lei vechi. Dar, ca să fie sigur că ia ceva totuşi dacă nu iese meciul ăla, a pus 400 milioane lei vechi pe o contra. Altfel spus, dacă se dădeau 4 goluri, nu mai lua 7 miliarde lei vechi, ci doar 1,5, tot vechi. Concret, şi cum spun scriptele, nu cum se laudă unii, el până la urmă a cheltuit 40.500 lei pentru un pot de 700.000 lei. Cam asta ar fi concluzia, la rece. Deci, repetăm: să sperăm că i-au rămas totuşi bani de-o bere până azi.

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii