Siguranţă nouă pusă la tabloul partidoiului de Electricianul şăf

joi, 09 iulie 2020, 01:50
3 MIN
 Siguranţă nouă pusă la tabloul partidoiului de Electricianul şăf

După eşuatul şi ridicolul miting pro-Dragnea de la Iaşi, de anul trecut, multă lume se tot întreba cum de nu a sărit din schemă încă, până la ora asta, organizatorul acestuia, Electricianul şăf de la partidoi, seralistul sforar şi omul cu bănuţul. 

Ei bine, zic persoane bine informate că Electricianul a tremurat câteva zxile bune atuncea de frică. dar apoi a fost pe fază la acel eşec şi, dacă înaintea doar se lăuda la vreun şpriţ că pila lui la Bucureşti e Valerică Dormeanu, după ce nu a zburat din funcţie ulterior eşecului cu mitingul omul a prins tupeu şi spune acum că de-aia nu a zburat, că l-a apărat Dormeanu.

Vax albina, fiţi serioşi! Băbăeţ, într-adevăr, omul a fost în tinereţe măturător şef la cabinetul fostului dipotat de Iaşi actual jude şef la Ograda Constituţională, dar, din câte ştim noi, acesta din urmă nici nu mai ştie cine e Electricianul dacă ar fi să-l întâlnmească întâmplător pe stradă, la câtă vreme a trecut de-atunci şi la ce roluri de doi bani a jucat acesta pe atunci la cabinet. Aşa că, vorba aia: grijă mare la prize şi la tablou, când pui altă liţă mai groasă în siguranţe…

PS: Staţi puţin şi nu scoateţi din priză, căci am mai auzit una despre Electricianul şăf pe care era s-o uităm. Acesta se mai laudă printre amici, tot la un şpriţ, dar numai când trece de patru pahare, că, zice, Dormeanu nu ar vedea alt personagiu bun de candidatură la premăria Iaşi în afară de un electrician. Hmm, hai că-i bună: Ghihocel, ştii tu vreunu’?

Veşti muncitoreşti din zona vniversitară: cum vrea să tragă clapa Todorel?

Şi, ca să nu ne depărtăm prea tare de ograda partidoiului ieşean, ca să fim tot cu voi, în strunga de oi, haideţi să vă mai spunem una mişto şi despre ce face nea Todorel, reftorul de la vniversitate, cel care vrea să-şi vadă la toamnă ficiorul ales la PSD, din câte se aude.

Am scris noi aicea zilele trecute că Todorel nu a alocat nimic pentru aniversarea venerabilă a instituţiunii, cea mai veche din ţară fiind, chiar dacă acuma nu stă deloc rău la buget, iar fără ceva organizat nu s-a stat aicea nici în vremurile negre de criză din 2010 şi după. Aşa încât lumea râde pe acolo fie de “Todorele, fă ceva!”, fie de aniversări discrete cu apa minerală “Mihaela, dragostea mea” sau “Vinul lui Cuza”, mărci înregistrate, ştiţi voi… Numai că, după ce zice-se că a cetitobservaţiunile noastre, ieri, supriză: Todorel, prin vocea instituţiunii, a anunţat că va marca totuşi momentul aniversar. Dar, atenţie: nu prin ceva propriu, ci lipindu-se de aniversarea celei mai sărăcuţe vniversităţi din târg: cea de arte. Băi tată băăi: dacă tu aşa vrei să mă pui pe liste, apăi…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii