Succes aşteptat la handbal feminin. CSM Iaşi 2020 s-a impus la Galaţi

luni, 30 ianuarie 2023, 02:50
1 MIN
 Succes aşteptat la handbal feminin. CSM Iaşi 2020 s-a impus la Galaţi

Echipa de handbal feminin CSM Iaşi 2020 a jucat sâmbătă la Galaţi, cu echipa locală CSM II, în etapa a XI-a a Diviziei A, a doua a returului sezonului regulat în ultimul eşalon intern. 

Aşa cum era de aşteptat, oaspetele s-au impus în faţa unei grupări modeste, care, foarte probabil, se va desfiinţa în vară în condiţiile în care prima echipă gălăţeană, care are un singur punct în Liga Naţională, este privită deja ca  retrogradată.

Ieşencele au câştigat cu 28-24 (14-12) şi au rămas pe locul III în ierarhia Seriei B, cu 24 de puncte.

Succesul nu a fost obţinut lejer. Gazdele au condus în startul partidei (4-1 în min. 8, 6-2 în min. 11 şi 9-6 în min. 18), egalarea apărând abia în penultimul minut al actului întâi, 12-12.

Chiar dacă oaspetele au condus la pauză, echilibrul a fost prezent în actul secund, când, după o nouă egalitate, Iaşul nu a reuşit să se desprindă decisiv, oaspetele având, mai mereu, doar două-trei goluri avans. Plusul net de experienţă al grupării ieşene s-a simţit însă până la final, astfel că succesul grupării care are ca obiectiv ferm promovarea nu a fost ratat.

În etapa viitoare, Iaşul joacă sâmbătă, tot în deplasare, la Sfântu Gheorghe, contra formaţiei locale CNE, care ocupă poziţia a II-a în clasament, fără a avea însă drept de promovare. 

Comentarii