Surse: Iohannis nu va accepta numirea lui Corlățean în funcția de vicepremier

miercuri, 29 mai 2019, 18:45
1 MIN
 Surse: Iohannis nu va accepta numirea lui Corlățean în funcția de vicepremier

Președintele Klaus Iohannis nu va accepta propunerea de numire a lui Titus Corlățean în funcția de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, au declarat surse politice citate de hotnews.ro.

Informația vine după ce premierul Viorica Dăncilă a transmis, în această după amiază, președintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Justiției, ministru al Fondurilor Europene și ministru pentru Românii de Pretutindeni.

Pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlățean, pentru Ministerul Justiției, Ana Birchall, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero, care a mai deținut acest portofoliu.

La alegerile prezidențiale din 2014, marcate și ele de cozi interminabile la secțiile de votare din mai multe capitale europene, în urma cărora mii de oameni nu au mai putut vota, Titus Corlățean era ministru de Externe.

Comentarii