Tânărul rănit grav în explozia din Piatra Neamţ şi transferat în Belgia a murit

joi, 08 noiembrie 2018, 18:21
1 MIN
 Tânărul rănit grav în explozia din Piatra Neamţ şi transferat în Belgia a murit

Tânărul rănit grav în explozia dintr-un bloc din Piatra Neamţ care a fost transportat în Belgia din cauză că nu putea fi tratat în ţară a murit joi. El avea arsuri de gradul III pe 75 la sută din suprafaţa corpului şi fusese operat la începutul săptămânii.

Tânărul de 28 de ani a fost transportat cu un avion militar la Spitalul Grand Hôpital de Charleroi din Belgia, unde a fost operat la începutul acestei săptămâni. El a murit, însă, joi, la spital, au confirmat pentru News.ro reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Explozia în care a fost rănit bărbatul s-a produs, miercurea trecută, într-un bloc din Piatra Neamţ, fiind urmată de un incendiu. Tânărul a fost atunci transferat la Iaşi, însă pentru că toate cele 11 paturi pentru mari arşi din România erau ocupate, a fost transferat cu o aeronavă în Belgia.

În urma aceluiaşi incendiu, o persoană s-a intoxicat cu fum, iar o alta a suferit un atac de panică.

În blocul unde a avut loc explozia nu a rămas nimeni peste noapte, oamenii au mers la rude şi prieteni, iar în cele 20 de locuri de cazare puse la dispoziţie de Primăria Piatra Neamţ nu a mers nicio persoană.

Comentarii