Trei accidente într-o singură zi în judeţ. A fost implicată şi o maşină din Ucraina

miercuri, 09 martie 2022, 02:56
1 MIN
 Trei accidente într-o singură zi în judeţ. A fost implicată şi o maşină din Ucraina

Nu mai puţin de trei accidente au avut loc ieri pe şoselele din judeţ, din fericire, doar cu răniţi.

Primul dintre acestea a avut loc aproape de Leţcani, în jurul prânzului, cu o maşină în care se aflau copii ucraineni. Impactul a avut loc între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei, fiind implicate un Peugeot şi un Audi. În Audi se afla o familie ucraineană, formată din părinţi şi doi copii. Potrivit poliţiştilor, vinovat de accident este şoferul din Peugeot. Nu s-au înregistrat răniţi, însă ucrainenii vor rămâne în Iaşi o perioadă deoarece autoturismul lor este avariat serios.

Peste câteva ore, două autoturisme s-au ciocnit într-un accident la Uricani, pe centură. Una dintre maşini s-a răsturnat. Din primele informaţii, unul dintre autoturisme ar fi pătruns pe sensul opus de mers. În urma accidentului au rezultat două victime, rănite.

Tot în cursul după-amezii, un alt accident rutier a avut loc pe raza municipiului Paşcani, unde un autoturism a fost implicat într-o coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului au rezultat trei victime, din care două victime conştiente, neîncarcerate. Cauzele producerii evenimentului rutier urmează să fie cercetate.

Comentarii