Un adolescent din Mironeasa s-a dus să spargă o bancă din București cu un ciocan, o șurubelniță și doi ciorapi

vineri, 29 decembrie 2023, 09:54
1 MIN
 Un adolescent din Mironeasa s-a dus să spargă o bancă din București cu un ciocan, o șurubelniță și doi ciorapi

Aseară, în jurul orei 23:20, un politist care se afla în patrulare pe Soseaua Chitila, nr. 101, in dreptul Libra Bank (București), a fost seizat de agentul de paza al firmei, cu privire la faptul ca în interiorul bancii se află o persoana, aspect constatat de agentii de securitate de la dispeceratul video si antiefracție ai Force 1.

Politistul a alertat si celelalte echipaje de politie aflate in serviciu care în scurt timp care au inconjurat clădirea.

Incidentul a fost sesizat ulterior si prin apel 112 de dispeceratul firmei de paza, care a precizat ca au observat o persoana in incinta băncii, in zona bancomatului, in partea din spate, pe unde se realizeaza alimentarea cu numerar.

Ulterior politistii au pătruns in incinta Libra Bank, fiind verificate toate încaperile, anexele si componentele de mobilier de la parter si etaj si au constatat ca, din interiorul bancii, printr-o usa metalica găsita închisa, dar descuiată, se face accesul in curtea interiora care se învecinează cu str. Străbună, limita fiind un gard metalic.

De asemenea, unul din geamurile cladirii de pe aceasta latura prezenta o spărtura de aprox 1 metru, acesta fiind locul prin care a pătruns autorul.
În continuare politistii au efectuat verificari in zona limitrofa Libra Bank, iar dupa cateva minute a fost observat în curtea imobilului din str. Străbună, nr. 58, invecinat cu Libra Bank un tanar care stătea pe burtă, ascuns in vegetatie. 

 Politistii au escaladat gardul si au prins si imobilizat persoana in cauzã.

Cu ocazia controlului corporal, asupra celui în cauza au fost găsite un ciocan si o surubelnita, precum si 2 perechi de ciorapi.

Minorul, de 17 ani din com. Mironeasca, jud. lasi, a recunoscut că a vrut să fure bani.

Comentarii