Un medic adus la Ambulanța Gorj a renunțat la post după prima noapte de gardă. Ce s-a întâmplat pe tura lui

joi, 19 august 2021, 15:28
2 MIN
 Un medic adus la Ambulanța Gorj a renunțat la post după prima noapte de gardă. Ce s-a întâmplat pe tura lui

Un medic adus cu greutate pentru serviciul de ambulanță Gorj a renunțat după doar o noapte de gardă. Medicul a avut trei cazuri dificile și a preferat să se întoarcă la spitalul de unde venise.

 

Sunt doar patru medici acum la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj, la care se adaugă managerul unității, Traian Constantinescu. Sunt insuficienți pentru turele de permanență în județ, așa că SAJ Gorj încearcă de multă vreme să angajeze medici care să facă parte din echipajele salvării.

La un moment dat, la Ambulanța Gorj lucrau și 16-17 medici, însă fie au decis să plece, fie s-au pensionat și nu au mai dorit să continue activitatea în domeniu.

Însă, ultimul medic a renunțat după prima noapte de gardă, relatează publicația Gazeta de Sud.

La SAJ A fost adus un medic de la Spitalul Orășenesc din Târgu Cărbunești, dar colaborarea s-a încheiat după numai o noapte de activitate.

Medicul a avut în noaptea în care s-a prezentat la serviciu trei deplasări cu pacienți în stare gravă. Bolnavii au avut nevoie de internare la Spitalul din Craiova.

Programul de lucru l-a pus pe gânduri pe medic. Acesta a decis să renunțe imediat la colaborare și să își vadă de activitatea mai liniștită la unitatea medicală din Târgu Cărbunești, arată sursa citată.

Sunt șase posturi libere de medici la SAJ Gorj, patru dintre aceștia pentru stația centrală de la Târgu Jiu și câte unul la substațiile de la Motru și de la Târgu Cărbunești.

Sursa: Pro TV

Comentarii