Un milionar notoriu a declanșat scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana

duminică, 10 ianuarie 2021, 17:56
1 MIN
 Un milionar notoriu a declanșat scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana

Ilie Năstase (74 de ani) a fost acuzat de soția sa, Ioana, de agresiune, după ce fostul tenismen ar fi atacat-o vineri, 8 ianuarie. Ioana Năstase a sunat la poliție după incident, dar a decis să nu depună plângere penală împotriva fostului lider ATP.

Din câte se pare, scandalul din casa familiei Năstase a pornit din cauza geloziei ex-sportivului. La mijloc se află fostul iubit al Ioanei, un milionar în vârstă de 58 de ani. Este vorba despre Nick Rădoi, un om de afaceri român, care conduce mai multe companii și are o avere în jurul a 30 de milioane de euro.

”De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei”, a declarat Nick Rădoi după incident.

Milionarul i-a dat și un sfat lui Ilie Năstase, căruia i-a transmis să ”se trezească la realitate”.

”N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Știu că ea suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a adăugat Rădoi.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

Comentarii