Un român a ucis o fetiță de 10 ani și pe fratele ei, în Ecuador. Bărbatul, angajat ca zidar de familia copiilor

marți, 17 decembrie 2019, 15:56
1 MIN
 Un român a ucis o fetiță de 10 ani și pe fratele ei, în Ecuador. Bărbatul, angajat ca zidar de familia copiilor

Un român a ucis cu sânge rece o fetiță de 10 ani, dar și pe fratele ei. Crima cumplită a avut loc în Ecuador, acolo unde românul lucra, scrie wowbiz.

Adrian S. în vârstă de 33 de ani, de naționalitate română, a fost identificat drept presupusul autor al unei duble crime în orașul ecuadorian Ambato.

Adrian S. fusese angajat de familia copiilor pentru lucrări de zidărie. Părinții victimelor au plecat joi într-o călătorie la Ibarra, în timp ce copiii au rămas singuri acasă.

A doua zi când s-au întors acasă, au găsit doi dintre copii morți. Trupurile copiilor mai mari – băiatul de 14 ani și fetița de 10 ani zăceau pe jos. Unul din cadavre avea lovituri la mână, iar celălalt- o tăietură adâncă la gât.
Se bănuieste că cel de-al treilea frate în vârstă de 5 ani l-ar fi obsrevat pe criminal cum îi ucide frații.

Potrivit ultimelor informații publicate de presa din ecuador, Adrian S. fusese eliberat recent din inchisoare. Se bănuiește că motivul principal al crimelor să fi fost furtul.
S-a emis un mandat de urmărire generală și capturare pe numele românului. Dacă va fi găsit vinovat de cele două crime, românul poate fi condamnat la o pedeapsă maximă de 40 de ani de închisoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii