Un târg important de rechizite începe de miercuri la Palas

sâmbătă, 20 august 2022, 01:50
2 MIN
 Un târg important de rechizite începe de miercuri la Palas

De miercuri, 24 august, începe cel mai mare târg de rechizite pentru şcoală din Iaşi, fiind găzduit în Atrium, la Palas. Conform organizatorilor, la „Excelsior” sunt aşteptaţi copii, părinţi şi bunici, fiind atât evenimente, cât şi produse editoriale pentru toţi cei interesaţi. Târgul „Excelsior” este organizat în fiecare an de către Librăriile Sedcom Libris pentru toate categoriile socioprofesionale din Iaşi, din oraşele şi localităţile din jurul capitalei Moldovei, cât şi din judeţele învecinate sau chiar din Republica Moldova.

„Ne dorim ca mesajul acestei ediţii să fie: «Faci şcoală dacă vrei să poţi!», pentru că doar şcoala, cultura şi raţiunea pot face lumea de astăzi şi de mâine un loc mai sigur şi mai prietenos. Credem că pregătirile pentru noul an şcolar nu trebuie să aibă neapărat un start impus şi nici un caracter obligatoriu şi rigid, prin care publicul să fie atras să vâneze, la comandă, oportunităţi comerciale şi trenduri efemere, în loc ca acest moment să reprezinte o continuitate firească în procesul de creştere, educare şi formare a unui copil”, au spus cei de la Librăriile Sedcom Libris.

Întregul spaţiu de la Palas va fi amenajat ca o librărie uriaşă, cu coridoare amenajate speciale pentru ca atât adulţii, dar mai ales copii, să se poată plimba „ore la rând fără să se plictisească”. Vor găsi cărţi din diverse domenii ale cunoaşterii, publicate de edituri importante şi bine cotate pedagogic la nivel naţional şi internaţional, cu manuale, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, lecturi esenţiale, enciclopedii, dicţionare, lucrări de cultură generală şi bibliografie şcolară, cu zone dedicate materialelor didactice pentru lucru acasă şi în laboratoare.

Sunt şi produse de papetărie: caiete, agende şi seturi creative, materiale pentru colorat şi desenat, instrumente de scris, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, rucsacuri, genţi şi ghiozdane prezentate într-o varietate de opţiuni. Evenimentul 19 zile, de pe 24 august până pe 11 septembrie, vizitatorii vor primi 10 la sută reducere la coşul de cumpărături dacă conţine şi un ghiozdan.

 

 

Comentarii