VIDEO Accident produs de doi tineri care nu au respectat regulile din trafic: unul nu a dat prioritate, altul depășea cum voia

vineri, 29 decembrie 2023, 09:21
1 MIN
 VIDEO Accident produs de doi tineri care nu au respectat regulile din trafic: unul nu a dat prioritate, altul depășea cum voia

În seara zilei de 28 decembrie, la ora 20:50, poliția a fost sesizată prin apel la numărul de urgență 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Scânteia. Accientul, produs prin vina a doi șoferi, a fost surprins de camerele stradale:

La locul incidentului, polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 29 de ani, din comuna Miroslava, conducând un autoturism pe DJ 246 de la Scânteia către Ipatele, nu a respectat prioritatea de trecere într-o intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din București, care se deplasa de la Vaslui către Iași, angajându-se într-o depășire neregulamentară a altui vehicul.

În urma impactului, o persoană – soferul de 23 de ani – a suferit leziuni și a fost transportată la spital pentru tratament medical. Soferita din cealtalta masina, sotul si copilul ei de trei ani, nu au suferit rani grave si au refuzat transportul la spital.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Un dosar penal a fost deschis pentru infracțiunea de "vătămare corporală din culpă".

Comentarii