VIDEO: Cleopatra Stratan se căsătorește la 18 ani cu Edward Sanda

joi, 12 august 2021, 17:40
1 MIN
 VIDEO: Cleopatra Stratan se căsătorește la 18 ani cu Edward Sanda

Artiștii Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) își vor uni destinele la 14 august, anunțul fiind făcut prin lansarea unei melodii comune, numite sugestiv ”Cel puțin o veșnicie”.

În videoclip, Cleopatra apare deja în rochie de mireasă, anticipând imaginile de la nunta care va avea loc peste numai două zile.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete-pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august! Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!”, a scris pe Instagram Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan.

”La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasa și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dam seama ca in lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE!”, a menționat și Edward Sanda.

Aflați amănunte de pe ziare.com.

Comentarii