De Business

Punem punctul pe știi

Vor păstra companiile sistemul de work from home și după ce va trece pandemia?

luni, 26 octombrie 2020, 08:10
1 MIN
 Vor păstra companiile sistemul de work from home și după ce va trece pandemia?

Lucrul de acasă a devenit acum noua normalitate pentru cele mai multe companii din România. Dacă înainte de pandemie, această modalitate de lucru era percepută ca un lux oferit doar unora dintre angajați, contextul sanitar actual a transformat acest beneficiu într-o necesitate ce trebuie oferită acolo unde situația o permite.

Sistemul de lucru work from home a prins foarte bine în România, fiind agreat atât de angajatori, cât și de angajați. Firmele care manifestau reticență în a adopta și integra această modalitate, brusc s-au văzut puse în fața unei situații noi care le-a împins să implementeze măsuri rapide și să depună eforturi financiare semnificative în a crea toate condițiile de lucru, aici fiind incluse dotările cu laptopuri, servere și alte echipamente. Întrebarea este, vor păstra companiile care operează în România această tendință?

Aceasta mai consideră că anul viitor vom putea vedea o plajă mai mare de opțiuni pe care companiile le vor putea oferi angajaților lor așa încât cei mai tineri care vor dori să se întoarcă la birou vor putea face acest lucru, în vreme ce angajații cu copii sau cu mai multă experiență în muncă vor putea continua lucrul de acasă dacă își doresc.

Continuarea, pe wall-street.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii