World of Warcraft va permite raidurile cu facțiuni mixte

miercuri, 02 februarie 2022, 10:00
1 MIN
 World of Warcraft va permite raidurile cu facțiuni mixte

World of Warcraft va permite raidurile cu facțiuni mixte, aducând jucătorii Hoardei și Alianței în același grup. Prieteniile nu vor mai fi condiționate de facțiunea aleasă. Dar doar pentru „raiduri” și „dungeons”.

Întotdeauna a existat o delimitare strictă în World of Warcraft între jucătorii Alianței și ai Hoardei. Poți coopera doar cu oameni din aceeași facțiune. Cu toate acestea, Blizzard este gata să înlăture parțial acea barieră. Actualizarea WoW 9.2.5 va permite accesări în „dungeons” între facțiuni, raiduri și meciuri PvP. Nu vei fi izolat de prietenii tăi, doar pentru că au ales facțiunea „greșită” pentru personajele lor.

Jucătorii vor avea opțiunea să invite direct persoane dintr-o facțiune adversă sau să se alăture unor grupuri adhoc în Group Finder, pentru un anumit tip de eveniment. Cu toate acestea, liderii grupului pot limita instanțele la jucătorii din aceeași facțiune.

Funcția este disponibilă indiferent de nivel, deși vor exista câteva cazuri în care grupurile multi-facțiuni nu pot intra, cum ar fi Battle of Dazar’alor, Trial of the Crusader și Icecrown Citadel. Ele vor trebui „reproiectate” pentru a elimina elementele unei singure facțiuni.

Aflați amănunte de pe noobz.ro.

Comentarii