Zvonuri cu doctorat magna cum laude din lumea vniversitară din Copou

sâmbătă, 13 iulie 2019, 01:50
2 MIN
 Zvonuri cu doctorat magna cum laude din lumea vniversitară din Copou

Fără politichie azi, pe motiv de sâmbătă şi, aşa cum vrem să vă obişnuim în uichend, chiar nu se merită să ne enervăm pe alde politicieni. În fine, nu garantăm că nu vă veţi enerva, dar poate olecuţă mai soft, că-i pe lângă viaţa politică, nu-i aşa? 

Aşadar, gata, fraţi vniversitari: dacă mai aveaţi emoţii în privinţa planurilor de viitor ale lui Todorel, acuma acestea zice-se că s-au risipit în instituţiune. Şi asta mai ales odată cu conferinţa de ieri, când omul s-a distanţat de toate îngropăciunile Justiţiei, dând vina pe PSD, de parcă el a stat acolo cu sprijinul opoziţiei, nu al lui Dragnea.
 
În fine, cică fostul gropar al independenţei justiţiunii româneşti, alături de Dragnea şi Tăriceanu, s-ar fi decis deja ca el să fie cel ce intră în cursă la alegerile interne de la începutul anului viitor, pentru funcţia de reftor, şi asta v-o spunem din sursă sigură. Pentru că, dacă nu ştiaţi, într-o vreme Todorel a avut de gând să arunce în luptă în om de paie din trupa sa de susţinători, pe care însă el să-l controleze total. Un soi de Dăncilă& Dragnea ai vniversităţii, ca să înţelegeţi mai plastic situaţiunea.
 
Ştiţi însă ce e mai grav? Că nu există contracandidat serios acolo. Ei, asta chiar e ruşinos pentru cea mai veche vniversitate din ţară, stimaţi vniversitari!
 
Şi două veşti din zona academică a capătului Copoului
 
Si dacă tot vorbim de reftori, haideţi să vă mai spunem o veste, tot din zona Copoului, dar olecuţă mai sus, spre rond. Cică la vniversitatea de acolo mai multe aripi de cadre l-ar cere înapoi reftor pe fostul, mister Jerry, pe motiv că a fost tare bine pe vremea lui. Nu că ar avea ei ce-i reproşa actualului, mister Furtună, dar acesta nu mai are dreptul la candidatură, având deja două mandate. Ce, care, cum? A spus cineva din spate că, stai aşa, dar şi Jerry a avut tot două? Nţ, băbăeţ: strict în litera legii, zic susţinătorii, cică Jerry mai are dreptul la un mandat, căci cel de-al doilea nu a fost complet, o vreme fiind secretar de stat, dacă vă mai aminţiţi. Acuma, una şi cu una fac două: fie primit, că omul n-a făcut deloc figură urâtă la vremea lui, ba dimpotrivă. Haideţi, c-om vedea la recoltat…

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii