Comunicat de presă (P)

“Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS

luni, 28 octombrie 2019, 15:50
2 MIN
 “Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS

Elevii claselor a X-a de la Liceul Teoretic de Informatică “GrigoreMoisil” Iașiîl așteaptă și de această dată cu nerăbdare pe Romeo Crețu (http://romeocretu.ro/) – dezvoltator de oameni, cum îi place să se intituleze.

Marți, 29 octombrie 2019 se vor derula activitățile proiectului “Dăruiește pentru educație”, prin care liceenii sunt încurajați să-și descopere pasiunile și să le urmeze prin stabilirea de scopuri și instalarea de obiceiuri. Elevii noştri vor fi încurajați să obțină rezultate frumoase pentru ei și pentru cei din jur. ( http://daruiestepentrueducatie.ro/ )

Din echipa de dăruitori fac parte:
–    Irina Mihaela Vasilescu – părinte elev din Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, dar și Director Fondator la Editura Floare de Iris, membru fondator la Centrul Cultural Internațional din Iași, Director Fondator la Eurolenguas Centru de limbi străine

–    Dorina Dinu – Coach & NLP Practitioner

–    Iosif Gabor – founder Web Counted Srl

–    Gyerko Elena – specialist resurse umane (team leader, public relations)

–    Sticea Andrei – absolvent al Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași și Administrator la SC Yda Proiect Consulting SRL

La activități vor participa viitori dăruitori, ei înșiși antrenați în dezvoltarea de oameni, care vor alege să investească în dezvoltarea personală a elevilor. Printre dăruitori se regasesc specialiști și mentori din diferite domenii, manageri, antreprenori.
Suntem convinși că vor fi implementați cei mai eficienți algoritmide către dezvoltatorii de oameni, dăruitori și informaticieni.

Programare prezență clase la eveniment:

10. 00 – 6 B, 9 A, 10 E, 11 C

11.00 – 5 A, B, C

11.30 – 6 A, C, 9 B

12.00 – 7 A, B, C

12.30 – 9 C, D, E, F

Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași vă invită sâmbătă, 14 septembrie 2019, orele 10 – 13, la evenimentul de inaugurare a Atelierului de Robotică CyLiis, renovat și modernizat în parteneriat cu compania Heaven Solutions. În vederea testării unor strategii de învățare experimentale și inovative, vă așteptăm să vă alăturați atelierelor „Cum se Face ce îți Place” organizate de Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași în parteneriat cu Experimentis.

Agenda evenimentului cuprinde:

10:00 – 10:15 – Inaugurarea Atelierului de robotică CyLiis: echipa managerială a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași (prof. Cristina Timofte – director, prof. dr. Adina Romanescu – director adjunct) și prof. Mirela Țibu (coordonator Atelierul de robotică CyLiis)

10:15 – 10:30 – Compania Heaven Solutions  investește în educație

11:00 – 13:00 – “Cum se Face ce îți Place”: Învață experimentând alături de CyLiis Junior și Experimentis

Va asteptăm cu mult drag!

Comentarii