anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

vineri, 03.07.2020

Comunicat de presă (P)

“Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS

GALERIE
liceul-de-informatica
  • liceul-de-informatica
- +

Elevii claselor a X-a de la Liceul Teoretic de Informatică “GrigoreMoisil” Iașiîl așteaptă și de această dată cu nerăbdare pe Romeo Crețu (http://romeocretu.ro/) – dezvoltator de oameni, cum îi place să se intituleze.

Marți, 29 octombrie 2019 se vor derula activitățile proiectului “Dăruiește pentru educație”, prin care liceenii sunt încurajați să-și descopere pasiunile și să le urmeze prin stabilirea de scopuri și instalarea de obiceiuri. Elevii noştri vor fi încurajați să obțină rezultate frumoase pentru ei și pentru cei din jur. ( http://daruiestepentrueducatie.ro/ )

Din echipa de dăruitori fac parte:
-    Irina Mihaela Vasilescu – părinte elev din Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, dar și Director Fondator la Editura Floare de Iris, membru fondator la Centrul Cultural Internațional din Iași, Director Fondator la Eurolenguas Centru de limbi străine

-    Dorina Dinu - Coach & NLP Practitioner

-    Iosif Gabor – founder Web Counted Srl

-    Gyerko Elena – specialist resurse umane (team leader, public relations)

-    Sticea Andrei – absolvent al Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași și Administrator la SC Yda Proiect Consulting SRL

La activități vor participa viitori dăruitori, ei înșiși antrenați în dezvoltarea de oameni, care vor alege să investească în dezvoltarea personală a elevilor. Printre dăruitori se regasesc specialiști și mentori din diferite domenii, manageri, antreprenori.
Suntem convinși că vor fi implementați cei mai eficienți algoritmide către dezvoltatorii de oameni, dăruitori și informaticieni.

Programare prezență clase la eveniment:

10. 00 – 6 B, 9 A, 10 E, 11 C

11.00 – 5 A, B, C

11.30 – 6 A, C, 9 B

12.00 – 7 A, B, C

12.30 – 9 C, D, E, F

Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași vă invită sâmbătă, 14 septembrie 2019, orele 10 – 13, la evenimentul de inaugurare a Atelierului de Robotică CyLiis, renovat și modernizat în parteneriat cu compania Heaven Solutions. În vederea testării unor strategii de învățare experimentale și inovative, vă așteptăm să vă alăturați atelierelor „Cum se Face ce îți Place” organizate de Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași în parteneriat cu Experimentis.

Agenda evenimentului cuprinde:

10:00 - 10:15 – Inaugurarea Atelierului de robotică CyLiis: echipa managerială a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași (prof. Cristina Timofte – director, prof. dr. Adina Romanescu – director adjunct) și prof. Mirela Țibu (coordonator Atelierul de robotică CyLiis)

10:15 - 10:30 - Compania Heaven Solutions  investește în educație

11:00 - 13:00 – “Cum se Face ce îți Place”: Învață experimentând alături de CyLiis Junior și Experimentis

Va asteptăm cu mult drag!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce se ascunde în spatele scenei în războiul de la Aeroportul Iaşi

Dan CONSTANTIN

Ce se ascunde în spatele scenei în războiul de la Aeroportul Iaşi

Din păcate, disputa acesta din jurul şefului Aeroportului nu are în centru faptul că Bulgariu nu a făcut nimic pentru dezvoltarea aerogării.

Filmuletul zilei

opinii

Contextualizări

Alexandru CĂLINESCU

Contextualizări

Cuvântul de ordine în ce priveşte recuperarea moştenirii culturale, chiar în perioada relativei „liberalizări” de la mijlocul anilor ’60, a fost „valorificare critică”, formulă care e un alt nume pentru „contextualizare”. În cazul operelor literare, prefaţa era cea mai la îndemână modalitate de a-i arăta cititorului cum trebuie interpretat „corect” textul.

Boss, nu vrei un elicopter?

Radu POPESCU

Boss, nu vrei un elicopter?

...sau măcar un deputat!

„Acţionarii” lui Pedro

Nicolae CREŢU

„Acţionarii” lui Pedro

Aşteptând într-o staţie de autobuz, îmi cade privirea pe un poster comercial care etalează o promoţie îmbietoare la uleiul „Floriol”. Pe care nu-l cumpăr niciodată: în ce mă priveşte, e concurat fără speranţă de „Unisol”-ul de „primă presă”, aşa că promoţia, fălească-se cu preţul ei redus, tot rece mă lasă. Dar nu despre ce cumpăr (şi ce nu), nici despre motivele şi criteriile „în materie de”, nici atât despre marketingul stradal (cel de pe canalele TV, cu calupurile lui sâcâitoare, e un adevărat test de anduranţă când câte un film chiar merită văzut până la capăt), vreau să vă… povestesc, veţi vedea de îndată. Ci despre cu totul altceva, deşi venind, ei da, dinspre imaginea de pe acel poster şi „rezonanţa” mărcii cu pricina în memoria mea.

pulspulspuls

Despre culegătorii de scame: iaca ce funcţie poţi primi!

Despre culegătorii de scame: iaca ce funcţie poţi primi!

Ne tot înghiontesc de câteva zile cu întrebările mai mulţi cetitori ai rubricuţei, chestionându-ne asupra unui aspect pe care, ca să fim sinceri, l-am observat şi noi de ceva vreme încoace: de ce conţilierul municipal leberal Dovleac l-o tot fi gratulând, periind şi culegându-i scamele de pe sacou cu aşa osârdie, de vreo lună încoace, pe premarele Peni Hill? 

Caricatura zilei

Paparazzi

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.