Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Comunicat de presă (P)

“Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS

GALERIE
liceul-de-informatica
  • liceul-de-informatica
- +

Elevii claselor a X-a de la Liceul Teoretic de Informatică “GrigoreMoisil” Iașiîl așteaptă și de această dată cu nerăbdare pe Romeo Crețu (http://romeocretu.ro/) – dezvoltator de oameni, cum îi place să se intituleze.

Marți, 29 octombrie 2019 se vor derula activitățile proiectului “Dăruiește pentru educație”, prin care liceenii sunt încurajați să-și descopere pasiunile și să le urmeze prin stabilirea de scopuri și instalarea de obiceiuri. Elevii noştri vor fi încurajați să obțină rezultate frumoase pentru ei și pentru cei din jur. ( http://daruiestepentrueducatie.ro/ )

Din echipa de dăruitori fac parte:
-    Irina Mihaela Vasilescu – părinte elev din Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, dar și Director Fondator la Editura Floare de Iris, membru fondator la Centrul Cultural Internațional din Iași, Director Fondator la Eurolenguas Centru de limbi străine

-    Dorina Dinu - Coach & NLP Practitioner

-    Iosif Gabor – founder Web Counted Srl

-    Gyerko Elena – specialist resurse umane (team leader, public relations)

-    Sticea Andrei – absolvent al Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași și Administrator la SC Yda Proiect Consulting SRL

La activități vor participa viitori dăruitori, ei înșiși antrenați în dezvoltarea de oameni, care vor alege să investească în dezvoltarea personală a elevilor. Printre dăruitori se regasesc specialiști și mentori din diferite domenii, manageri, antreprenori.
Suntem convinși că vor fi implementați cei mai eficienți algoritmide către dezvoltatorii de oameni, dăruitori și informaticieni.

Programare prezență clase la eveniment:

10. 00 – 6 B, 9 A, 10 E, 11 C

11.00 – 5 A, B, C

11.30 – 6 A, C, 9 B

12.00 – 7 A, B, C

12.30 – 9 C, D, E, F

Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași vă invită sâmbătă, 14 septembrie 2019, orele 10 – 13, la evenimentul de inaugurare a Atelierului de Robotică CyLiis, renovat și modernizat în parteneriat cu compania Heaven Solutions. În vederea testării unor strategii de învățare experimentale și inovative, vă așteptăm să vă alăturați atelierelor „Cum se Face ce îți Place” organizate de Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași în parteneriat cu Experimentis.

Agenda evenimentului cuprinde:

10:00 - 10:15 – Inaugurarea Atelierului de robotică CyLiis: echipa managerială a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași (prof. Cristina Timofte – director, prof. dr. Adina Romanescu – director adjunct) și prof. Mirela Țibu (coordonator Atelierul de robotică CyLiis)

10:15 - 10:30 - Compania Heaven Solutions  investește în educație

11:00 - 13:00 – “Cum se Face ce îți Place”: Învață experimentând alături de CyLiis Junior și Experimentis

Va asteptăm cu mult drag!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri