“Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă (P)

“Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS

GALERIE
liceul-de-informatica
  • liceul-de-informatica
- +

Elevii claselor a X-a de la Liceul Teoretic de Informatică “GrigoreMoisil” Iașiîl așteaptă și de această dată cu nerăbdare pe Romeo Crețu (http://romeocretu.ro/) – dezvoltator de oameni, cum îi place să se intituleze.

Marți, 29 octombrie 2019 se vor derula activitățile proiectului “Dăruiește pentru educație”, prin care liceenii sunt încurajați să-și descopere pasiunile și să le urmeze prin stabilirea de scopuri și instalarea de obiceiuri. Elevii noştri vor fi încurajați să obțină rezultate frumoase pentru ei și pentru cei din jur. ( http://daruiestepentrueducatie.ro/ )

Din echipa de dăruitori fac parte:
-    Irina Mihaela Vasilescu – părinte elev din Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, dar și Director Fondator la Editura Floare de Iris, membru fondator la Centrul Cultural Internațional din Iași, Director Fondator la Eurolenguas Centru de limbi străine

-    Dorina Dinu - Coach & NLP Practitioner

-    Iosif Gabor – founder Web Counted Srl

-    Gyerko Elena – specialist resurse umane (team leader, public relations)

-    Sticea Andrei – absolvent al Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași și Administrator la SC Yda Proiect Consulting SRL

La activități vor participa viitori dăruitori, ei înșiși antrenați în dezvoltarea de oameni, care vor alege să investească în dezvoltarea personală a elevilor. Printre dăruitori se regasesc specialiști și mentori din diferite domenii, manageri, antreprenori.
Suntem convinși că vor fi implementați cei mai eficienți algoritmide către dezvoltatorii de oameni, dăruitori și informaticieni.

Programare prezență clase la eveniment:

10. 00 – 6 B, 9 A, 10 E, 11 C

11.00 – 5 A, B, C

11.30 – 6 A, C, 9 B

12.00 – 7 A, B, C

12.30 – 9 C, D, E, F

Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași vă invită sâmbătă, 14 septembrie 2019, orele 10 – 13, la evenimentul de inaugurare a Atelierului de Robotică CyLiis, renovat și modernizat în parteneriat cu compania Heaven Solutions. În vederea testării unor strategii de învățare experimentale și inovative, vă așteptăm să vă alăturați atelierelor „Cum se Face ce îți Place” organizate de Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași în parteneriat cu Experimentis.

Agenda evenimentului cuprinde:

10:00 - 10:15 – Inaugurarea Atelierului de robotică CyLiis: echipa managerială a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași (prof. Cristina Timofte – director, prof. dr. Adina Romanescu – director adjunct) și prof. Mirela Țibu (coordonator Atelierul de robotică CyLiis)

10:15 - 10:30 - Compania Heaven Solutions  investește în educație

11:00 - 13:00 – “Cum se Face ce îți Place”: Învață experimentând alături de CyLiis Junior și Experimentis

Va asteptăm cu mult drag!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Romantic

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.