“Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 19.01.2022

Comunicat de presă (P)

“Dăruiește pentru educație” a ajuns la LIIS

GALERIE
liceul-de-informatica
 • liceul-de-informatica
- +

Elevii claselor a X-a de la Liceul Teoretic de Informatică “GrigoreMoisil” Iașiîl așteaptă și de această dată cu nerăbdare pe Romeo Crețu (http://romeocretu.ro/) – dezvoltator de oameni, cum îi place să se intituleze.

Marți, 29 octombrie 2019 se vor derula activitățile proiectului “Dăruiește pentru educație”, prin care liceenii sunt încurajați să-și descopere pasiunile și să le urmeze prin stabilirea de scopuri și instalarea de obiceiuri. Elevii noştri vor fi încurajați să obțină rezultate frumoase pentru ei și pentru cei din jur. ( http://daruiestepentrueducatie.ro/ )

Din echipa de dăruitori fac parte:
-    Irina Mihaela Vasilescu – părinte elev din Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași, dar și Director Fondator la Editura Floare de Iris, membru fondator la Centrul Cultural Internațional din Iași, Director Fondator la Eurolenguas Centru de limbi străine

-    Dorina Dinu - Coach & NLP Practitioner

-    Iosif Gabor – founder Web Counted Srl

-    Gyerko Elena – specialist resurse umane (team leader, public relations)

-    Sticea Andrei – absolvent al Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași și Administrator la SC Yda Proiect Consulting SRL

La activități vor participa viitori dăruitori, ei înșiși antrenați în dezvoltarea de oameni, care vor alege să investească în dezvoltarea personală a elevilor. Printre dăruitori se regasesc specialiști și mentori din diferite domenii, manageri, antreprenori.
Suntem convinși că vor fi implementați cei mai eficienți algoritmide către dezvoltatorii de oameni, dăruitori și informaticieni.

Programare prezență clase la eveniment:

10. 00 – 6 B, 9 A, 10 E, 11 C

11.00 – 5 A, B, C

11.30 – 6 A, C, 9 B

12.00 – 7 A, B, C

12.30 – 9 C, D, E, F

Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași vă invită sâmbătă, 14 septembrie 2019, orele 10 – 13, la evenimentul de inaugurare a Atelierului de Robotică CyLiis, renovat și modernizat în parteneriat cu compania Heaven Solutions. În vederea testării unor strategii de învățare experimentale și inovative, vă așteptăm să vă alăturați atelierelor „Cum se Face ce îți Place” organizate de Liceul Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași în parteneriat cu Experimentis.

Agenda evenimentului cuprinde:

10:00 - 10:15 – Inaugurarea Atelierului de robotică CyLiis: echipa managerială a Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” Iași (prof. Cristina Timofte – director, prof. dr. Adina Romanescu – director adjunct) și prof. Mirela Țibu (coordonator Atelierul de robotică CyLiis)

10:15 - 10:30 - Compania Heaven Solutions  investește în educație

11:00 - 13:00 – “Cum se Face ce îți Place”: Învață experimentând alături de CyLiis Junior și Experimentis

Va asteptăm cu mult drag!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (I)

Lucian DÎRDALA

Dialog pre-diplomatic între Rusia şi Occident (I)

Dacă Moscova doreşte un cadru bilateral de discuţii cu SUA, prin care să-şi etaleze statutul de mare putere, este bine să îl aibă: orice ţâfnă occidentală este, în acest moment, contraproductivă.

Filmuletul zilei

opinii

Ziua Culturii Naţionale Underground

Florin CÎNTIC

Ziua Culturii Naţionale Underground

15 ianuarie a intrat deja în imaginarul colectiv ca o zi fastă! Dar ce-ar fi să sărbătorim şi ziua de 14 ianuarie, ziua de naştere, acum 75 de ani, a lui Luca Piţu, un eseist erudit şi muşcător, unul dintre corifeii culturii alternative, neoficiale, underground. El, care a fost în timpul dictaturii mentorul „Grupului de la Iaşi”, cred că ar binemerita o reverenţă postumă chiar în aceste zile cu focuri de artificii culturale. Iată, deci, ce scriam, sub titlul „Minus Eminescu”, cu şapte ani în urmă, la plecarea sa, într-o zi de iunie care devansa şi ea o comemorare eminesciană:

Legaţi de glie (II)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Legaţi de glie (II)

Relatam în prima parte a articolului toate încercările mele nereuşite de a obţine detaşarea în învăţământ dintr-un judeţ în altul, din judeţul Bacău în judeţul Iaşi, pe vremea Împuşcatului. Eram ca „legaţi de glie” de legi ceauşiste, ca şi robii de pe vremea ceea, când vrabia mălai Viteazul. Aşa că până la urmă am venit cum se spunea într-un scheci COPILĂ, o dulce copilă, adică C-O PILĂ. 

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (I)

Alex VASILIU

Dan Eremia Grigorescu - regizorul imaginii fotografice (I)

Între coperți de albume publicate de-a lungul deceniilor în România și în Franța, în coperți de volume cuprinzând evocări și texte scrise la anii tinereții, în spațiile generoase ale expozițiilor devenite subit neîncăpătoare pentru imensitatea peisajelor, pentru geometria variabilă a liniilor și formelor naturale adăpostite în memoria peliculei, în obiectele-fragmente de artă meșteșugite spre finalul secolului al XIX-lea și începutul secolului următor, se ascund fărâme din povestea fascinantă a lui Dan Eremia Grigorescu.

pulspulspuls

Iacătă-l pe cel mai supărat ales al partidoiului de la Iaşi: i-au luat boii de la bicicletă!

Iacătă-l pe cel mai supărat ales al partidoiului de la Iaşi: i-au luat boii de la bicicletă!

Unul dintre cei mai nemulţumiţi aleşi locali de la partidoi faţă de ultimele numiri sau avansări din filială cică ar fi, aşa este, aţi ghicit: conţilierul Mugurel, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Ca între prieteni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X