Codin Maticiuc pe Facebook: Primarul din Iași e un fel de Radu Mazăre wanna be

marți, 05 iunie 2018, 12:18
2 MIN
 Codin Maticiuc pe Facebook: Primarul din Iași e un fel de Radu Mazăre wanna be

Codin Maticiuc a fost la Afterhills și a scris ulterior câteva impresii pe Facebook. El l-a cunoscut și pe primar despre care spune că este "un fel de Radu Mazăre wanna be".

"In weekend m-am organizat cu câțiva prieteni buni sa mergem la Iasi, la Afterhills. Cu trei dintre ei m-am întâlnit la aeroport și un al patrulea ne aștepta deja la Iasi. Știu ca mulți bănuiți cine sunt ei dar n-as vrea sa stiti exact care e care așa ca in aceasta poveste ei vor fi: Rio, Berlin, Denver și Helsinki care ne aștepta acolo. (…)

Cum era de așteptat, Blueair-ul a avut întârziere si am ajuns târziu sa ne cazam, așa ca am pășit in vipul ținut de Loft pe la 00.30. Helsinki ne aștepta deja acolo, semi-matol. Ne-am pus pe treaba, Grey Goose capac. Nu știu nici ce muzica puneau aia. Ne-am pus pe treaba și am luat-o la pas prin festival. Bai, sunt fete misto la Iasi dar nu prea. Adică alea misto-misto au iubiți d’aia care nu le scapă din mâna și priviri. Merg și la baie cu ele pe modelu’ stomatologului lu’ Ghenea. Scaieți le spune. La Iasi fiecare trandafir are scaietele ei cum la București fiecare porcușor are pestele ei.

L-am cunoscut și pe primar care e un fel de Radu Mazăre wanna be. Tânăr și o arde cool așa cu gasca de aplaudaci pe care-i tine in jurul lui la masa și care m-au tarat efectiv la el cu clasicul “hai sa te cunoască dom’ primar”. Am crezut ca e Radu Mazăre după o luna in Vaslui. Apoi mi-am amintit ca Radu e in Madagascar și noi la Iasi. (…)", a scris Codin Maticiuc.

Citiți postarea integrală pe pagina de Facebook a lui Codin Maticiuc.

Comentarii