După peştele de sticlă de pus pe televizoarele LED a apărut peştişorul pentru tablete!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

După peştele de sticlă de pus pe televizoarele LED a apărut peştişorul pentru tablete!

GALERIE
Tableta cu peste
  • Tableta cu peste
- +

Am scris mai demult despre nişte entuziaşti cercetători şi inventatori români de prin părţile Moldovei, care au conceput şi scos pe piaţă primul model de bibelou în formă de peşte, din sticlă, special făcut pentru a putea sta pe televizoarele cu plasmă sau cu LED, subţiri, pe care un peşte clasic nu-şi găseşte locul.

 Avem acum plăcerea să vă anunţăm că aceiaşi inventatori n-au stat de pomană între timp, ci au dezvoltat un nou concept: peştişorul din sticlă care se montează pe tablete! "Se ştie bine că mulţi oameni preferă să urmărească emisiuni, chiar filme, pe tabletă, stând în pat, comod; de ce să nu beneficieze şi ei de tradiţionalul peşte din sticlă?", ne declară unul dintre inventatori, care ţine să adauge: "Ca să vă daţi seama despre ce dimensiuni au peştii pentru tablete, vă puteţi gândi la o hamsie, o blehniţă, un porcuşor sau un şprot făcut din sticlă frumoasă, colorată, cu ape". Şi încă o veste bună: peştişorul de tabletă vine la pachet cu un mileuaş de tabletă inclus!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.