El este interlopul român care a rămas fără o mână după ce a aruncat în aer un bancomat în Italia

joi, 09 mai 2024, 09:09
1 MIN
 El este interlopul român care a rămas fără o mână după ce a aruncat în aer un bancomat în Italia

Lucian Mihălţan, un român de 36 de ani, rezident în orașul Flori din regiunea Emilia-Romagna (Italia), a rămas fără o mână în timp ce încerca să arunce în aer un bancomat.

Din primele cercetări ale carabinierilor a rezultat faptul că jaful a fost pus la cale de o grupare de crimă organizată de români, prin folosirea tehnicii ”marmotei”, mai exact prin strecurarea unui pachet cu exploziv în fanta bancomatului.

Incidentul din Italia a avut loc în noaptea dintre 3 și 4 mai 2024.

În timpul jafului, ceva a mers prost cu declanșatorul bombei, românului de 36 de ani fiindu-i smuls brațul drept cu totul, chiar din umăr, din cauza exploziei necontrolate care a avut loc asupra ATM-ului.

Presa din Italia a relatat că bandiții au fugit și l-au lăsat în urmă, la pământ, pe bărbatul grav rănit, care a fost găsit de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, în urma exploziei.

Conform site-ului voceatimisului.ro, românul rănit este Lucian Mihălțan, un interlop din Timișoara. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul Bufalini, unde medicii i-au salvat viața, dar nu au putut face reconstrucția brațului amputat de deflagrație.

Comentarii